Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze niby nic nie podawać i wogóle choroba niegroźna, ale piszą, żeby dziecko zobaczył lekarz...
Zosia przebudziła sie ok 23ej, a potem spała do 6.50.

Dobrze, ze robisz te badania tak często. Ja tez musze zanieśc Zosiowe siku do badania jutro. Miałam to zrobic dzis, ale nie mogłam złapac- tz. mała nie chciała siknać. Powiem Ci szczerze, xze nie wyobrazam sobie budzic Zosi w nocy na zmiane pieluchy. Zreszta, odkad nie karnie w nocy, pieluszka rano jest prawie pusta, wiec moze nic nam sie niew przyplacze. Oby.
Zobaczymy dziś przy kompieli, najwyżej wybiorę się jutro do lekarza, bo po co mam dziecko ciągać do przychodni pełnej zarazków (dwójkę dzieci) jak i tak nie mam co pokazać lekarzowi, bo śladu po wysypce nie ma
ehhh... ani gorączki ani marudzenia ani nic...

ilez można czekać?! A on coraz częściej ma jakieś bóle... nie jest to ból nerek ale coś w przewodzie moczowym nie jest tak... potrafi kilka dni z rzędu zwijać się z bólu... potem przechodzi na kilka dni i znów powtórka z rozrywki... oby mu to przeszło jak pozbędzie się tych kamyków... i więcej nie wróciło!!