Ja mam multivitamol ale szczerze to nie zawsze daję
Poza tym teściowa panikuje bo on zawiera żelazo a to na zęby niby bardzo szkodzi. Mówi też że jako dziecko dostawała i tak się zębów pozbyła, a wydawało mi się że ma (to pewnie sztuczne 
) Czy w waszych witaminach też jest żelazo? I czy naprawdę aż tak zle wpływa na zęby?
Adudz a rogalików starczy? Może będziesz musiała trochę dorobić?
Bo nas tu dużo spragnionych słodkości 

No ale chęci narobiłaś, bo ja takie lubię domowe, ale tak szczeże to jeszcze nie robiłam. Kupiłam nawet drożdze ostatnio żeby zrobić bułeczki maślane z kruszonką ale KRUCHO to widzę
:-)
Poza tym teściowa panikuje bo on zawiera żelazo a to na zęby niby bardzo szkodzi. Mówi też że jako dziecko dostawała i tak się zębów pozbyła, a wydawało mi się że ma (to pewnie sztuczne 
) Czy w waszych witaminach też jest żelazo? I czy naprawdę aż tak zle wpływa na zęby?Adudz a rogalików starczy? Może będziesz musiała trochę dorobić?

Bo nas tu dużo spragnionych słodkości 

No ale chęci narobiłaś, bo ja takie lubię domowe, ale tak szczeże to jeszcze nie robiłam. Kupiłam nawet drożdze ostatnio żeby zrobić bułeczki maślane z kruszonką ale KRUCHO to widzę
:-)

.
Oczywiście przestrzegając kilku zasad o których lekarze zapominają wspomnieć, stąd tak złe opinie o tej maści.
Do kontroli mamy iśc w poniedziałek to zobaczymy