reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

witam :-)
mała zaraz pójdzie spać więc będę miała dla was chwilkę,
Kamlotka i jak milky way wyszedł??
Ewa gratulacje dla synka, za te jego zdolności, no i fajnie, że niebawem będzie mógł do przedszkola zabierać braciszka :tak::tak:
Beatko u mnie też słoneczko ładnie świeciło, ale temp cały dzień poniżej -10 st :-:)-( niestety
a mi dziecko takiego kataru dziś dostało,że :szok: no leci z nosa ciurkiem, i zastanawiam się czy przypadkiem nie będzie to początek jakiejś choroby :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic idę ją umyć, przebrać i położyć do łóżeczka, może uda jej się bez większych problemów zasnąć
wpadnę później

reklama
hejka ja na momento.
wczoraj bylismy zalatwiac kredyt jutro jedziemy na wyzenbe posiadlosci i wiecie ile biorą 855zl ,a sa inni co biora wiecej.
I to jeszcze nie wszystko :angry:.

wczoraj róWnież bylkismy w świecie zabaw j Julek WYSZEDŁ Z RYKIEM ,CALY DZIeN MOGŁ BY TAM SIEDZIEĆ.

Krolowi odwaliłam obrazek na scianie SPIDERMENA na pajeczynie bo teraz jest spidermenem:rofl2::baffled:,nie nadanżam juz.

KAMILA nie bój żaby my wczoraj tez wydalismy kase na auto tylko bez ac.
pocieszylam Cie troszke.;-):laugh2:?!
Tak,tak udalo mi sie ta druga kiejde dostac:tak::-) ,sprytna jestes.:-D
tYLKO TERAZ PROBLEM CZY JA W NIE WEJDE,NIBY MOJ ROZMIAR ,ale nigdy nie wiadomo,jak nie to totalna glodowka bedzie:tak:;-).

EWO pewnie ,że dasz rade ja tez bym postudiowala,mam nadzieje ,że jeszcze to zrobie.
Kurczejuz bym byla po ,bylam na unIwerku wszystko ok. tylko trzeba było złożyć podanie elektronicznie ,aż w końcu nie złożyłam.

A mam nowa komode i ławę mąż skręca ,tesciu sie smieje ,ze jak rekawiczki mozemy wymieniac.prawda ,że o mebelki sie nie martwie do domku.

ASIU GRATKI CHATKI!!!

sorki za bledy ,ale u mnie to norma i jeszcze staram sie jak najsztbciej napisac posta.

Buziole kochanae -TESKNIE!!!

aniu trzymaj sie KOCHANIUTKA !!!
IWON ODEZWIJ SIE !!!:angry::crazy:

hej ostatnio miałam frustracyjne dni i jakoś brak weny do pisania.. ale wracam.. mam nadzieję, że się dzisiaj rozkręcę..
carlsberg w pogotowiu czeka :-D

Adaś od kilku dni pokazuje, kiedy robi siusiu i kupę, także jak tylko wrócę od dziadków do domu zaczynamy nocnikowanie,
ciekawe co z tego wyjdzie, bo właściwie Adas od dawna ma nocnik i jest nawet z nim zakumplowany..
najbardziej lubi wkładać go sobie na głowe :rofl2: no, ale jak teraz zaczniemy go używać, to skończą się wygłupy :-)

a co tu tak pusto wieczorem ????
Justysia SPIDERMENA na ścianie?? zrób jakieś zdjęcie i pochwal się swoim dziełem :tak::tak::tak: na pewno wyszło super :tak::tak::tak:
Brzoskwinka a jak idzie poszukiwanie lustrzanki?? znalazłaś coś ciekawego??
u nas nocnikowanie jest już od dłuższego czasu, jak chce zrobić kupkę to już prawie zawsze woła, ale jak chce się wysiusiać, to niestety nie leci na nocnik, no ale jak ją posadzimy to zazwyczaj coś tam zrobi:tak::tak::tak:
mała niestety trochę się męczyła z zaśnięciem przez ten katar, no i ciekawa jestem jaka nocka przede mną,
pewnie długo wam nie potowarzyszę bo jakaś zmęczona jestem, i pewnie niebawem pójdę spać

cześć matki wariatki!!!

Ewcia melduję się!

U nas słoneczko świeci, ale strasznie zimnoooo. Nie wiem czy do południa gdzieś wyjdziemy. Dodam że strasznie mi się nie chce. A że mam jeszcze mokre włosy po myciu to wymówka jest... Zaraz i tak muszę rosołek męzowi wstawić bo sobie zażyczył.

Beatko gratuluje decyzji!!

No nic zmykam, później się odezwe. Buziak

reklama
i ja sie witam :) sloneczko pieknie swieci..jonek spi sobie a ja juz obiad gotowy i mam chwile dla siebie :)
Jonek dzisiaj pierwszy dzien bez pieluchy...co chwile go wysadzam a lata w boxerkach ;) ma 3 na zmiane i juz wlansie sie 3 susza na kalafiorze ;) bo obsiurane...a nawet w jednych kupka byla...ale mam nadzieje ze z kazdym dniem bezdie juz tylko lepiej :)

Do góry