reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Hej Aguś!

U nas nocnikowanie idzie raz lepiej raz gorzej. Mały gania w majtochaCH, ma ich ok 12 i do południa wszystkie na kaloryferze :confused2: Siku owszem woła, siada na nocnik, czasem poleci kilka kropli, a za chwilę idzie w swój kącik i kałuża... Już dawałam tam nocnik ale go odsuwa.. A jak się zleje to leci do łazienki, bierze z kąta ręcznik i wyciera to co narobi. Więc sprzątać nie muszę ;-) Ale czasem zsika się na tapczan czy ostatnio na klate męża.. I tak już od ok 3 tygodni heh Postępów niestety nie widać :no:

Ja obiadek już gotowy, mały śpi więc biorę się za kolejną porcję ćwiczeń :tak: a6w zrobiona rano, już mam 3 serie po 12 powtórzeń :szok: Z każdym dniem coraz gorzej, ale widzę efekty wiec trzeba dać radę. Flak dalej wisi, ale tylko pod pępkiem, wcześniej miałam też nad.. No i jak naciskam to czuje opór a wcześniej palec się topił :-p Mierzyłam się w pasie i zniknęło 3 cm... Oby tak dalej hehe

No a gdzie reszta babeczek? Weekendu jeszcze nie ma :-)

reklama
Agnieszko już teraz Ci powiem, że 3 par majtek to za mało :tak: myślę, że tak około 10-15 sztuk będzie potrzebne :-D

Ja tak sobie myślę, czy by nie zacząć zawijać młodego w tetrę jakoś. Nie byłoby tych kałuż, bo większość by wsiąkała, a on czułby że ma mokro. Co myślicie?
Na razie Adik mnie nie informuje nawet, że się posiurał. Miał dzisiaj założone majtki, bo tak Tomi wymyślił i Adik bardzo chciał je założyć. No ale niestety. 10 minut i posikane razem ze spodniami i żadnej reakcji :no:

Ostatnia edycja:
hej kobitki, ja dziś jakis dół mam. Dowiadywałam się w kilku bankach o kredyt, wszystko cacy ale w tym w ktorym są najlepsze warunki to niestety nie chcą skredytować opłat okołobankowych czyli ok 4000 i notariusza ok 5500. Więc jak zapłacimy z naszych oszczędności te kwoty to na meble nam zostanie tyle co nic.

W pracy nuda jestem senna źle spałam z nerwów.

Nie będę Was dołować więc do poźniej :-)

Oj kobity chyba sobie weekend wydłużają bo cisza straszna :-D POBUDKA!!!!!

Beatko oby wszystko się wam ułożyło :* Powodzenia kochana!

Chwale sie ; od wczoraj jestem magistrem psychologii :-) tak, wiec dziękuje WAM, ktore wypełniały ankiet !!!!!!!!!!!!!!! bo przyczyniłyście sie do mojej obrony I EWIE za pomoc w wordzie :-)
A co do majtek to u nas sie super sprawdzaja pieluchy wielorazowe, bo dziecko w nich czuje,ze ma mokro i Lena komunikuje to... Nie wiem jak sie sprawuja majteczki treningowe, ale tez moga byc fajne... u nas Len amowi,ze zrobila siku czy kupke... ale po czasie. Mowi tez przed, ale chowa sie i robi siuku w kacie, na nocnki chce dopiero po.. czesto puszczam ja bez pieluchy, ale wiadomo przebieranie pozniej jest :-)

Beatko gratuluję!

A reszta dziewczyn to co? kable internetowe Wam zamarzły? Meldować się!
ja sie melduje i czesto poczytuje,zaraz do pracy wyruszam wiec z dalszego pisania dupa....
u nas ok chorowala mala byla na antyb.ale juz jest ok narazie siedzimy w domu a o spacerkach mozemy pomazyc,nic ciekawego wszystko po staremu :) pozdrawiam

Hej, ja na momencik bo dużo pracy mam.

Do domu wracam umęczona, że zasypiam z dzieckiem, a poza tym net mi chodzi tak do "pupki", że mam ochotę wywalić kompa przez zamknięte okno....

Tak wiec życze Wam miłego dnia i jeśli net nie będzie współpracował, to również życze miłego weekendu :)

Buzialce

Witam i w koncu

Poprzednią noc spędziłam u rodziców, M też na noc nie wracał, dlatego mnie nie było na forum, ale widzę ze zbyt dużo do czytania nie miałam. A dzisiaj to już wogóle będzie cisza, bo ..... piątek, weekendu początek :-)

Justysia a nie pomyślałaś że może sukienki będą za duże? Ojeju, wszystko widzisz w czarnych kolorach. Na pewno będą pasować
Beatko gratuluję decyzji, mam nadzieje że reszta się jakoś ułoży
Stopi Gratulacje!!!!!!

hej hej :-)

ja ostatnio zabiegana, i w necie buszuje po forach fotograficznych etc :-D
znalazłam także dobry i tani kurs fotografii, przestudiowałam dokładnie słowo w słowo instrukcję mojego obecnego aparatu
i swierdziłam, że kupię parę akcesoriów i na razie na moim będę cykała foty, bo włąściwie nie mam taki najgorszy, a jak się dorobię to kupię lustrzankę nikona juz mam upatrzoną :-)

Stopi gratulacje! :-)

reklama
Do góry