Hej dziewczyny
Ja dziś się dziwnie czuje...to chyba przez tą nagłą zmianę pogody.
U mnie bez zmian...mój bank stara się zmusić mnie do jeżdżenia. Wczoraj byłam na szkole bezpiecznej jazdy na Torze wyścigowym w Kielcach. Ech...Ale po wczorajszym mniej boję się jeździć:-) Przynajmniej wiem...co potrafię a okazało się że sama siebie zaskoczyłam prędkością wykonywania ćwiczeń...Fajnie było....polecam :-)
A tak w temacie Gosi. Jest słodką łobuziarą, papugą powtarzającą za nami każde słowo..łącznie z kablowaniem Moim rodzicom i teściom:-) Musimy zacząć uważać na tematy Naszych rozmów. Od około miesiąca zaczeliśmy etap pytań " a co to?" "a po co to jest?" a dlaczego? mamo powiedz mi....itd....masakra:-)
Z mężem póki co nie mam problemów:-) Choć On jeden się słucha...bo Małgorzata to już dawno przestała:-)
Ja dziś się dziwnie czuje...to chyba przez tą nagłą zmianę pogody.
U mnie bez zmian...mój bank stara się zmusić mnie do jeżdżenia. Wczoraj byłam na szkole bezpiecznej jazdy na Torze wyścigowym w Kielcach. Ech...Ale po wczorajszym mniej boję się jeździć:-) Przynajmniej wiem...co potrafię a okazało się że sama siebie zaskoczyłam prędkością wykonywania ćwiczeń...Fajnie było....polecam :-)
A tak w temacie Gosi. Jest słodką łobuziarą, papugą powtarzającą za nami każde słowo..łącznie z kablowaniem Moim rodzicom i teściom:-) Musimy zacząć uważać na tematy Naszych rozmów. Od około miesiąca zaczeliśmy etap pytań " a co to?" "a po co to jest?" a dlaczego? mamo powiedz mi....itd....masakra:-)
Z mężem póki co nie mam problemów:-) Choć On jeden się słucha...bo Małgorzata to już dawno przestała:-)
Szkoda tylko że źle stanełam na schodach z tarasu do ogródka (jedna kafelka się rusza) i uderzyłam kolanem i lewym bokiem uda w schody. Mam Kolano zdarte, krew się polała plus piekne fioletowe udo... A w nocy ze spaniem to był koszmar
Dzisiaj ledwo chodze tak boli 

strasznie swędzi i paskudnie wygląda. Byłam wczoraj u dermatologa, oczywiście powiedziałam że jestem w ciąży i ta pipa przepisała mi Bedicort G, steryd jak się okazało
Zajechałam dzisiaj do swojego ginekologa i zapytałam co mam robić. Oczywiście zabronił stosować maści i mam smarować tylko masciami nawliżającymi np Oilatum, Oilllan lub maścią witaminową, wazeliną, żeby była jak najbardziej nawliżona, nawet po kilkadziesiąt razy dziennie. a jeśli juz nie dam rady i nie wytrzymam swędzenia to mam kupić maść z hydrokortyzonem i maksymalnie 3 razy posmarowąc. Trzeba jakoś wytrzymać. no i unikac chemicznych środków, robić wszystko w rękawiczkach. Ech jak nie urok to sraczka...