reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Agnieszko- u mnie to same początki dopiero. Narazie czuję się napuchnięta i obolała, ale tak miałam przy obu poprzednich ciążach, więc norma. A tak nawiasem mówiąc- znów to pytanie: "a jak się czujesz?":-D:-D:-D Nie przepadam za nim:-D
A jak u Ciebie? Planowałaś ciążę dawno temu- juz ochota minęła?

reklama
Ochota może nie ale sytuacja w życiu ;)
Teraz uczę sie jeszcze i mam właśnie praktykę w szpitalu. Mały chodzi do przedszkola i jakoś tak ten czas ucieka za szybko:rolleyes:
Ale chce mieć 2 urwisy to napewno nadejdzie na to czas. A ty chciałaś zawsze mieć 3?

Hehe dziewczyny ja to w miare mozliwosci bede wam całą relacje prowadzić jak chcecie :) ja nadal pod kroplówką, skurcze lekkie,nieregularne, krzyz boli ale od lezenia :) czekam na badanie ale narazie obok odbieraja poród.

KUKU !
Wita sie Mejlaszek, kurcze z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Pati, a tak w ogole to smiesznie bedzie jak mala sie dzis urodzi, bedzie miala urodzinki i imieninki jednego dnia@:-) powodzenia
Aniu kochana gratulacje fasoleczki, zycze upragnionego Jasia
Podziwiam Was kochane jak wy sobie dajecie rade z dwojka czy trojka dzieci, ja chyba jakas nie zorganizowana jestem :-/
Beatko jedna i druga jejku juz za niedlugo wasze malenstwa beda na świecie
Ewa a Tobie to zazdroszcze , 2 tyg laby
a u mnie? Powoli budowa idzie do przodu, w przyszlym tyg bedziemy zakladac dach, ale syt w moim malzenstwie nie jest zaciekawa, wiec jakos nie cieszy mnie ta budowa,
Filip w przedszkolu sie w miare szybko zaaklimatyzowal teraz ma wakacje a ja dzis tez zaczynam urlop w koncu spedze z nim wiecej czasu
buziaki

reklama
O 21:45 na swiat przyszla Kinga! 54cm, 3250g, 10pkt. Jest sliczna.
Porod ciezki,skurcze mega mocne, zero naciecia. Strasznie krwawilam i musieli mnie czyscic. Teraz wypoczywam.

Do góry