Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witamy w naszym gronie!Mamy ten sam tydzień i dzień ciążyhejka
Dołączam do grona lipcówek 2010
Mam na imię Beata,jestem już mamą 4 letniego Smerfa i cosik czuję, że drugi też będzie chop ;-)!
Pozdrawiam wszystkie lipcówki

Czesc Dziewczyny!
Pisze dopiero teraz bo dopiero doszlam troche do siebie po migrnie ktora ciagnela sie od wczorajszego popoludnia.W nocy tez witalam sie z kibelkiem ale raczej z bolu jak z mdlosci ciazowych.Migrena przypaletala sie do mnie po poprzednim porodzie a wlasciwie cesarce.Do tamtej pory myslalam ze to smieszne-migrena-a coz to takiego ale teraz wiem ze nie ma nic gorszego niz uczucie ze oko zaraz wypadnie ci z oczodolu.Czy wy miewacie czasem migreny?
No ale teraz juz troche lepiej chociaz tak jak kilku z was jesc tez wcale mi sie nie chce.Troche sie tym martwie bo wczesniej jadlam troszke wiecej a nie chcialabym zeby malenstwu czegos zabraklo.Do tego wszystkiego strasznie plakac mi sie dzisiaj chce no i jutro na USG i jakiegos stracha mam ze cos moze byc nie tak.Prosze o dobre slowo-moze mi pomoze:-(.Pozdrawiam.
Niestety też mam wzdęciaNapewno wszystko będzie dobrze!!! humorki i napadu płaczu to chyba każda z nas ma
Ja dzis czuję się paskudnie. Mam straszne wzdecia. Brzuch wygląda jakbym była conajmniej w 7 miesiącu ciązy - istny balon. Ciężko mi oddychac i wogle robic cokolwiek. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziewczyny miewacie takie wzdecia?
Jem tyle co zwykle a brzuch mam jakbym w 5 miesiącu była
a co będzie dalej,aż strach pomyśleć