reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny ,ogladalam fakty jestem w szoku jaka w polsce pogoda jest :baffled:
Tony sniegu i do tego wiatrzysko :baffled:Oj zycze Wam po tej zimie szybkiej i slonecznej wiosenki :tak::tak:

emih a gdzie mama dokladnie mieszka ?

reklama
jejku dziewczyny mój M jest chyba chory, ma gorączke i wszystko go boli...pewnie mnie zarazi:wściekła/y: jeszcze tego mi tylko potrzeba:baffled:

tiffi nawet nie wiedziałam że my tyle piszemy;-)
wkurza mnie ta rana-wysmarowłam fioletem i teraz to nie wiem cz ten stan zapalny sie powiększa czy nie bo wszystko mam fioletowe:baffled:

Dziewczynki ja zmykam juz dzisiaj bo mnie glowa tak boli ze oczami nei moge ruszac:szok: Pospalam popoludniu i to byl blad chyba, ehm.

tiffi aż 20 stron?:szok: Ale ja dziś pisałam niewiele, więc to nie moja wina;-)

atabe no to zamiast M zajmować się Tobą,to Ty musisz dbać o niego>Jessssuuniu, niecierpę jak mój luby choruje:no:Przy zwykłym przeziebęniu zachowuje się jakby był umierający i niecnie wykorzystuje swoją chorobę do uprawiania pospolitego lenistwa;-)

Vanilka pogoda faktycznie do bani.Wywinęłam dziś orzełka niestety przez ten lud przykryty śniegiem.Na szczęście na mój tłuściutki tyłek,a nie na brzuch:tak: Otrząsnęłam się tylko,nawet nic nie bolało:confused:

dzamena dobrze Cię rozumiem też mam w Playu i bez przerwy mnie rozłącza.Średnio 15-20 razy dziennie:wściekła/y:Myślałam,że to wina modemu,ale widzę ,że to po prostu jakość świadczonych przez nich usług.Na szczęście bierzemy stacjonarny w Netii,może tam będzie lepiej

Zamówiłam sobie właśnie kolejne ciuszki dla niuni przez Gumtree.Typowo letnie,bo pani,która je sprzedaje też rodziła na początku lipca:happy2:

mammi a co to jest gumtree?Dobrze,ze na tylek spadlas ,brzusio bezpieczny:happy2:

Ja niecierpie jak moj m jest chory :baffled::baffled:

Vanilka Gumtree to takie ogłoszenia sprzedam,kupię zamienię,wynajmę itp.Jest tam m.in dział wszystko dla dziecka.Typowego zamówienia tam nie można złożyć,ale po prostu dogadać się z kimś i odebrać za pobraniem,albo osobiście.Ja odbieram tylko osobiście,żeby potem nie było niemiłych niespodzianek.

mammi a co to jest gumtree?Dobrze,ze na tylek spadlas ,brzusio bezpieczny:happy2:

Ja niecierpie jak moj m jest chory :baffled::baffled:
oj ja tez tego nie lubie,37 stopni goraczki a zachowanie na 41.ale czego tu oczekiwac to tylko faceci
mammi całe szczescie ze ci sie nic nie stało,k....a kiedy ta zima da nam odpoczac juz od tego sniegu i mrozu.

reklama
mammi aha,nawet nie wiedzialam,ze takie aukcje sa :happy2:
JA to allegro,ebay ..

dzamena moj tez jak chory to jak dziecko ..
Tylko jak ja chora jestem to obiad musze zrobic ,posprzatac ...wszystko to co codziennie robie .

Do góry