reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki ,ciekawe co tam u Madzi?
dzis mam bardzo nerwowy dziwn bo o 11-30 mam usg połówkowe i pewnie sie dowiem jaka płeć,bardzo Was proze trzymajcie kciuki na dziewczynke
miłego dnia wszystkim lipcóweczkom i zadnych bóli ani złego samopoczucia.odezwe sie za jakis czas pewnie

reklama
Jedyneczka, witaj :tak:
Taka listę robiłyśmy z chętnych i aktywnych (miasto, telefon, mail kto chciał i mamy w zanadrzu każda taką liste) Zabrała się za to swego czasu Aisim (dzięki Ci :tak:), więc albo napisz do niej z danymi swymi, albo podeślij każdej z nas swoje namiary (każdej z listy) a ja wyslę Ci (daj maila) naszą listę. Mam nadzieję, ze dziewczyny nie będą miały nic przeciwko, bo jesteś już cześcią nas :tak: Acha- Louise- też nie ma na liście, a byśmy CIę chętnie zwerbowały lipcóweczko droga :tak:

Dzamena! WIELKIE KCIUKI PRZY PRASOWANIU TRZYMAC BĘDĘ!

Ps. nie myślcie o MAgdzi- ja wiem, to trochę okrutne, ale uwierzcie mi, w tym momencie zdrowy egoizm się przyda. Na pewno się odezwie, choć jak się PAKOWAŁA do szpitala to nie sądzę że nastapi to dziś... Ogólnie każda z nas życzy jej jak najlepiej i czekać będziemy na dobre wieści, ale narazie CICHO SZA! Bo krzywdę sobie porobimy- zobaczycie ...

Ostatnia edycja:
Witam ;-)

A co wy tak wczesnie na nogach :eek: i jeszcze za sprzatanie sie brac ? :szok: no podziwiam

a ja nie moge :-( M polecial rano do gina do szpitala po papiery potrzebne na studia i w ogole mam wzaic urlop zdrowotny, bo mogliby mi przesunac sesje ale nie wiadomo kiedy ja bede w stanie jechac na uczelnie, wiec moze i lepiej trudno zrobie sobie przerwe (chol... znowu :wściekła/y:)

emih ty to chyba z jakiejs innej planety jestes :happy: tyle zapalu i optymizmu jeszcze wszystkie na forum dzwigasz PODZIWIAM
Trzymam kciuki za corcie dzisiaj :tak: Moj synek drugi dzien dzisiaj w nowym ale on juz zahartowany :tak:

jedyneczka a o co chodzi z tym slonecznikiem :eek: moj M mnie wczorasj namawial na cos slodkiego i w nocy do tesco pojedzie (teraz mamy niecale 2 km ;-)) ale ja tylko slonecznik to nie pojechal w ogole bo ma do mnie zal ze go odchudzam :zawstydzona/y: ale na prawde strasznie dziwnie je odkad ja w ciazy i duzo. A co do slonecznika jeszcze ja uwielbiam taki susziny prazony na patelni jest pyszny a dzis cierpie na jego brak kompletny :baffled:

dzamena trzymam kciuki :tak::tak::tak:

magdzia odezwij sie !!!

wlasnie dziewczyny nie pomyslala ktoras zeby zaktualizowac nasza liste??

Jedyneczka, witaj :tak:
Taka listę robiłyśmy z chętnych i aktywnych (miasto, telefon, mail kto chciał i mamy w zanadrzu każda taką liste) Zabrała się za to swego czasu Aisim (dzięki Ci :tak:), więc albo napisz do niej z danymi swymi, albo podeślij każdej z nas swoje namiary (każdej z listy) a ja wyslę Ci (daj maila) naszą listę. Mam nadzieję, ze dziewczyny nie będą miały nic przeciwko, bo jesteś już cześcią nas :tak: Acha- Louise- też nie ma na liście, a byśmy CIę chętnie zwerbowały lipcóweczko droga :tak:

Dzamena! WIELKIE KCIUKI PRZY PRASOWANIU TRZYMAC BĘDĘ!

Ps. O myślcie o MAgdzi- ja wiem, to trochę okrutne, ale uwierzcie mi, w tym momencie zdrowy egoizm się przyda. Na pewno się odezwie, choć jak się PAKOWAŁA do szpitala to nie sądzę że nastapi to dziś... Ogólnie każda z nas życzy jej jak najlepiej i czekać będziemy na dobre wieści, ale narazie CICHO SZA! Bo krzywdę sobie porobimy- zobaczycie ...

Widze emih ze nieomal w tym samym czasie o tym samym myslimy ;-)
jakby co to ja moge to robic przynajmniej bede miala jakies "lozkowe zajecie" :-D

Ashika, słoneczko :-D
Tylko LUZ nas uratuje ;-) Trudno, jesli musisz robić przerwę- widocznie tak musi być i los Ci napisał inny harmonogram na najbliższe miesiące, a co się odwlecze to nie uciecze! (ale wiem, ze przerwa na studiach to groza) Nic to jednak, jak nazbierasz siły... JAK TAM PÓŹNIEJ RUSZYSZ z kopyta, to pół grupy rozwalisz imptetem i wiedzą! :tak: a teraz "Łuuusaaaa" jak mowią przy jodze wypuszczając żłą energię ustami i głęboki wdech nosem.... :-D
Ja moge uaktualnić listę (jesli Aisim zabiegana), zresztą ponieważ nie przeszedł podział terytorialny (jak było w zamiarze) a wszystkie mamy dane wszystkich to proponuję alfabetycznie :tak: OOOO... albo jak widzę trzeba ASHIKĘ obciążyć aktualizacją!- niech się dziewczyna w końcu za jakąś robotę weźmie! ;)

Ps. No już słyszałam ze aniołem jestem, a częściej nawet że chyba w poprzednim wcielleniu spalili mnie- czarownicę na stosie, ale zeby z innej planety?! ;-):-D

ashika ojojoj, taki prażony łuskany też uwielbiam, kupię sobie dzisiaj:tak:A wiesz że mnie prawie całkiem na słodkie przeszło a M też za to ostatnio podjada właśnie słodycze - co nigdy nie przepadał, coś im się pokręciło:-DJa go głaskam potem po brzuszku i pytam czy czuje ruchy:-p

dzamena trzymam kciuki z całej siły:tak:

A ja się wk..........am. :wściekła/y:Dzwoni księgowa i mówi że kasa z zus wyszła 1.02 ale przekazem i jest do odebrania na poczcie w Zawierciu. No co za klipy, dałam numer konta w biurze dla księgowej, dziewczyny przekazały a księgowa że nie wiedziała bo nie napisałam oświadczenia że chce kase na konto, rany, nie mogła dać znać że mam takie coś dostarczyć!!!!!albo zawaliła i ściemnia z tym oświadczeniem:crazy:Eks mi mówił w piątek że jest awizo i mi spróbuje odebrać ale się rozchorował i nie był , jutro pojedzie ale pewnie mu nie wydadzą bo to kasa więc będę musiała dylać 100km nie dość że po "zawrotną " kwote to jeszcze strace na paliwo:no:

ashika ojojoj, taki prażony łuskany też uwielbiam, kupię sobie dzisiaj:tak:A wiesz że mnie prawie całkiem na słodkie przeszło a M też za to ostatnio podjada właśnie słodycze - co nigdy nie przepadał, coś im się pokręciło:-DJa go głaskam potem po brzuszku i pytam czy czuje ruchy:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja mojemu wczoraj tez tak jak sie wieczorem polozyl poklepalam po brzuszku a on na to: co ty robisz? :eek: Glaszcze cie po brzuszku ammy takie same tylko tobie nikt nie rozrabia w srodku :-) a on sie obruszyl i poszedl szukac prince polo do herbaty :happy: jak tak dalej pojdzie to nie wiem kto wiecej przytyje bo ja apetytu nie mam zupelnie ostatnio. Na poczatku tylko slodkie a teraz nic wlasciwie

Ashika, Ty dioble ;-) Czy ty nie zauważyłaś że tówj avatar zaginął w akcji jakiś czas temu?! (chyba że tylko u mnie się nie wyświetla) A na wirtualne przytulanko koleżanki sobie pozwalam, bo jak się zjeżysz to mi sie nawet latającym kolcem nie dostanie z takiej odległości Południe- Północ ;-) więc czuję się bezpiecznie i sobie pozwalam ŚŁONECZKO :-D:-D:-D

Ps. Mój M tyje równo ze mną! Ja 5 do przodu i on! Łeb w Łeb! Ale to chyba stres ;)

Jedyneczka, własnie jak ostatnio pisałaś chciałam nawet pytać czy pisałaś oświadczenie, czy może choć "dobrze" z księgowa żyjesz że na słowo załątwi CI przelew... Niestety, "Ignorantia iuris nocet- nieznajomość prawa szkodzi" a czasem szkodzi po prostu lenistwo i brak empatii innych: przykro mi :baffled: Plusem jest to, że... jak to załątwisz, przez kolejne miesiące będziesz spać spokojnie i dotsawać kaskę na konto :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ashika, Ty dioble ;-) Czy ty nie zauważyłaś że tówj avatar zaginął w akcji jakiś czas temu?! (chyba że tylko u mnie się nie wyświetla) A na przytulanko sobie pozwalam, bo jak się zjeżysz to mi sie nawet latającym kolcem nie dostanie z takiej odległości Południe- Północ ;-) więc czuję się bezpiecznie i sobie pozwalam ŚŁONECZKO :-D:-D:-D

Ps. Mój M tyje równo ze mną! Ja 5 do przodu i on! Łeb w Łeb! Ale to chyba stres ;)

:szok::szok::szok: no racja kiedys zlikwidowalam wszystko potem dorzucilam suwaczek ale juz wrzucam avatar :-)
przepraszam aniele ale nie sciskaj tak bo nam brzuchy pozgniatasz :-D:-D

Do góry