reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
o matko, ale tu minorowy nastroj :szok:
magdzia daj znac co i jak bo zostawilas nas w stanie niepokoju i bedzie dokladnie tak jak emih mowi : czyli nakrecimy spirale strachu :sorry2: a tak w ogole to mam nadzieje ze to nic powaznego np jakies dokladniejsze badania tylko. odezwij sie.

ja wrocilam z basenu, uzupelnilam kalorie activia do picia i sokiem z marchwi jednodniowym i czuje sie bossssssssssko. na basenie tez sie czulam bosko ale tez sie troche czulam jak foka :tak::-D:-D:-D ale nie jak "mokra foka" z kawalkow hip-hopowych tylko bardziej jak slon morski czy cos w ten desen :-D:-D:-D

potyrpalam i poszturchalam troszke brzuch leciutko zeby maly sie zaczal wiercic ale dalej foch i bunt i cisza. niedlugo bedzie taki duzy ze nawet mimo fochow bede go czula ;-)

ide sie polozyc i chyba niedlugo lulu dziewczynki. zycze wam kolorowych snow i nie martwcie sie tak tylko spijcie spokojnie :-)

Ostatnia edycja:
Vanilka to dobrze że nie puchniesz, może więc to tylko przejściowe ale aparacik warto kupić i obserwować.

tiffi ładny kontrast venge z wanilią. W "byłym" domu miałam boki mebli i blaty w ciemnym brązie a fronty waniliowe;-)kuchenke wybraliście?
Narazie oglądam zdjęcia. Jedna z was (niestety nie pamiętam która) podała mi link do inspiracji leroy merlin i tam oglądam. Wciąż zastanawiam się czy kuchenka gazowa czy płyta indukcyjna
mysza mój M tak miał, że aż nim trzęsło, ale to powód był nagły spadek cukru
ashika rozumiem, że z dzidzią wszystko dobrze, no jak trzeba leżeć, to trzeba. A hiszpański, pięknie zawsze chciałam się go uczyć
emih no ja oglądam zdjęcia wciąż i coś mi się tam w głowie układa, ale to nie takie proste. Ja lubię prostotę i elegancję i raczej mniej niż więcej
magdzia co się dzieje????

Dziewczyny przepraszam, że tak piszę, ale to co magdzia napisała zdenerwowało mnie. Napisać jedno zdanie i tyle, a my teraz myślimy i nakręcamy się. Skoro weszła na forum by zostawić taką informację to jedno zdanie więcej na pewno by jakoś wyjaśniło sprawę. Oczywiście, że pobyt w szpitalu nie jest niczym fajnym, ale zawsze są różne przyczyny. Mam nadzieję, że z dzieckiem wszystko dobrze, tylko dla bezpieczeństwa magda musi być w szpitalu. Mam prośbę do Was nie nakręcajmy się i nie wyrokujmy, poczekajmy aż magda napisze coś.
Jesteśmy wszystkie w takiej sytuacji że się martwimy, ja ostatnio jakoś tak wyjątkowo bardziej się martwię, więc nie chcę się nakręcać.
Poza tym boli mnie dziś głowa, a w domu nie mam apapu, jestem zmęczona

A Magdzi nawet nie ma naszej liście, a tak można by smska napisać jutro :-(, chyba będzie trzeba aktualizować :tak:.

Ja się już rozstaję z kompem na dziś, więc miłej nocy życzę.

Ale dziś dziwny dzień, nawet tu jakoś "leniwiej" :tak:
Ja też się kłąde dziewczyny i bez nakręcania się!- pomyślmy jakie będziemy mieć słodkie dzieciaczki a na dodatek będziemy super szczupłe i uśmiechnięte... może już jesienią? ;-)
Miłych snów dziewczyny,
Brzuszki w garść i do jutra! :-D

Dzień dobry, dzień dobry wszystkim mamuśkom :-D
Ja dziś pospałam całe pół godziny dłużej i czuję się jakoś tak... wyluzowana ;-)
Popijam kawę na czczo (akurat to tylko działa na moje zaparcia+ kiwi wieczorem) i próbuję sobie przypomnieć sen- chyba Ashika i Perla mi się sniłyście- ale w jakim kontekście?- ni jak nie mogę sobie przypomnieć :laugh2: Ale na pewno w dobrym ;-);-) Ps. Perlątko nasze... podziel się: jak Twoje samopoczucie na dzień dzisiejszy?

Jakie macie plany na dziś? Czy gdzieś dziś pokazało się słońce? Ja mam górę roboty bo dom mi zarósł po weekendzie :eek: Ale aby nie dostać przez klano jak Mammi- spróbuję się pooszczędzać ;-) A właśnie Mammi jak brzuszek? to były jednorazowe bóle? U mnie chyba zelżały :-D

Louise- zazdroszczę Ci tego basenu, choc powiem Ci szczerze, ze jakbym miała takowy tuż za oknem, to nie wiem czy moje rozleniwienie nie wygrałoby z chęciami ;-) Ty się czujesz jak foka a ja: niedźwiedź który zapomniał w sen zimowy zapaść :eek: Taki tu mały zwierzyniec mamy :-D

Geperty- no babcia super :tak: I ogólnie nie zamieniłabym się na stare czasy tzn brak pieluch jednorazowych czy pampersów, tyle ze kiedyś kobieta miała trochę inną rolę w rodzinie- miała głównie tworzyć ognisko a teraz zawodowo musimy jeszcze mężczyzn gonic- dlatego chyba pampersy wymyslili ;-)

To miłego dnia WAm dziewczyny życzę :tak: Ide dziś później wyprawiać córę do przedszkola a potem- łola Boga- sprzątanko i prasowanko :eek::-D

Ostatnia edycja:
reklama
heloł słoneczka;-)

geperty a jak się wpisać na tą listę bo ja też nie wpisana:sorry:

mruczka udanej wizyty!!!:happy:

emih cieszyć się z tobą że z brzuszkiem lepiej:tak:

Ja dziś ambitnie wstałam i już po śniadaniu, zaraz pozmywam i jadę do sklepu bo pustki w lodówce po wczorajszym w niej w niej posprzątaniu :-)
Wiecie co , mam zapas wiśni a tymczasem już ich nie lubię:no:Wogóle na mało co mam smaka, najchętniej słonecznik łuskam:eek:

Mam nadzieję że będą dziś jakieś dobre wiadomości od magdzi.

Do góry