Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam sie z rana i deklaruje o trzymanie kciukow bo zaraz uciekam na wizyte i sssttrraassszznniie sie boje ze moze byc cos nie tak:-(odezwe sie jak juz bedzie po
milego dnia lipcoweczki
czasami na mojego to dziala, Wiem ze mojemu męzulkowi to czasami trzeba cos podpowiedziec bo taki gapiszon z niego. 
. Za to bolą mnie piersi i czuję jak macica się rozciąga
.No planujemy ten ślub, ale jakoś taka niecierpliwa jestem. Wczoraj to już mu nawet powiedziałam, że dzień przed ślubem mi się oświadczy:-)Hej
Witam nowe mamuski, ktore dołączyły do naszego grona.
Joaszka ja mysle, ze meżus sie zdeklaruje i jeszcze w ciąży poprosi cie o ręke. Moze trzeba mu lekko podpowiedziec. Faceci są tacy, zyją swoim zyciem i myslą ze jest wszytko fajnie i nic sie nie domyslają o czym my kobiety marzymy, pragniemy dopóki my im tego nie powiemy.
Ja czasami tak mowie mojemu o jakiejs kolezance i dodaje jeszcze ale ona ma fajnie, jakie mile, jak jej mąż sie pięknie zachował :-)czasami na mojego to dziala, Wiem ze mojemu męzulkowi to czasami trzeba cos podpowiedziec bo taki gapiszon z niego.
Kama kciuki mocno zacisniete.Nie denerwuj sie, bedzie wszytko dobrze.
Meegii4 i Emih ja tez jestem mamusią 4 latki. No to mnie pocieszyłas, ze to ostatni bunt :-) jestem ciekawa jak to bedzie jak sie dzidzus urodzi. Mała nie moze sie doczekac.
O widze, ze tematy wózeczków w toku ja tez mam wybrany wozek, No chyba ze mi sie jeszcze cos pozmienia i mi sie inny spodoba.
Ja czuje sie fatalnie. Mam mdłosci i wymioty. Jedynie marze o łozku, kibelku i żeby mi ktos jedzonko pod nos podstawiał.
Wczoraj ugotowałam zupe ktorej zapach mnie zabijal, Nie moge otwierac nawet lodowki. Widze, ze to samo sie dzieie jak z pierwszą ciaża. I trwało to do konca.![]()