reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

mysza o w mordke ale musiałaś przeżyć szok z tym rozmiarem:-Di smacznego wogóle:laugh2:

aisim ja używałam loveli w proszku i było oki ale płukałam podwójnie. Tym razem spróbuje jelp i płyn skoro zachwalacie;-)

Jak oglądałam dzisiaj wózki (rozpisałam się na czterech kółkach:tak:)przy x-landerze Nadinka jak mnie nie zacznie kopać , mówię więc M że mądra dziewczyna, wie co dobre a M na to że niemożliwe żeby była taka już mądra:-D

reklama
Wrocilam -padam !!
Oj to juz nie dla mnie takie kilku godzinne chodzenie po sklepach .
No ale rozruszalam sie troszke hehe i teraz cosik zjem i ide wylegiwac sie przed tv:-p
bylismy w mc.donalds kupilam sobie zestaw surowek :-Dnie dalam sie skusic na pysznosci :no:

jeny wiosna za oknem :happy:cieplutko na samej bluzie szlam :tak:
ok ide cos wszamac :happy:

Vanilka Jestem pełna podziwu dla Twojej silnej woli:tak:
Ja kilka dni temu zaliczyłam tam cheesburgera,frytki i cole:zawstydzona/y: A miałam uważać na wagę....

Jaka tu cisza dzisiaj!!
A ja wróciłam z zakupów-wkleiłam na odpowiednim wątku :)
Coś się maranie dzisiaj czuję-tak jakby przeziębienie, ale może dlatego ze prawie całą noc nie spałam.Odeśpię dzisiaj :)
Vanilka podziwiam-ja bym pewnie zjadła chesburgera tam bo lubię :)

jak bym nie byla w ciazy zjadla bym cos napewno ...a teraz w ciazy jakos mnie nie ciagnie do burgerow ,frytek :no:

Jestem ponownie :-) byłam na zakupach z M a przed chwilą wciągneliśmy obiadek, zrobiłam frytki, smażoną rybkę i tonę surówek :-) na jakąś godzinkę mi starczy bo pewnie za ten czas będę znowu głodna :-D:-D

jak bym nie byla w ciazy zjadla bym cos napewno ...a teraz w ciazy jakos mnie nie ciagnie do burgerow ,frytek :no:

wiemy wiemy Vanilak ty to tylko rosół z kury)))
a ja wręcz przeciwnie jak nigdy za fast food nie przepadałam to frytasy z Mc to teraz mogłabym wcinać dziennie!!:-)

reklama
Mmm Mc Donalds <333 :-D:-D
Ja o każdej porze dnia i nocy zjadłabym takiego pyszniutkiego Cheesburgera:-):-) Mniam! Albo tortille...Rozpływam się:-p

Do góry