reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam niedzielnie, dopiero mam na chwilę dostęp do kompka:sorry:

Piękne słoneczko za oknem może namówię M na spacer?tylko obiad zrobię, dziś rosołek roladki kluchy sląskie i kapucha czerwona - ale mi się zebrać nie chce do roboty:no:Nic, idę przebrać pidżame:-)

Hej Laseczki!!
Dzisiaj śliczna pogoda, ale ja się tak pożarłam z M,że przesiedzę chyba cały dzień w drugim pokoju. Oczywiście poszło o pierdołę, ale on się czasem zachowuje jak baba w ciąży:wściekła/y:Teraz uważa, że nie może mieć w tm domu własnego zdania.Ehh te chłopy- taką piękną niedzielę mi zepsuł...
Wczoraj byłam na babskim spotkaniu i było super:tak:Plotki w takim gronie to sama przyjemność:happy:
Szkoda,że dzisiaj taki do dupy nastrój. Najbardziej mnie wkurza, jak M po takiej burzy udaje,że jest wszystko ok i pyta, czy mi zrobić herbaty:no:

Ja jestem po obiadku, chyba podniosę swoje cztery literki i pójdę na spacer, trzeba rozprostować kości i w drodze powrotnej kupić LODY CZEKOLADOWE :-D:-D:-D bo za mną chodzą

Siemaneczko :-)

No to ja Was teraz wszystkich przebiję.Wstałam o 13:20:-D:-D To zapewne dlatego,że zasnęłam jakoś przed 4 bo nie chciało mi się spać i tv oglądałam :-p

Tego słoneczka,o którym piszecie jakoś nie widzać u mnie...chyba całe zabrałyście dla siebie bo tutaj buro i ponuro...:-(

Wczoraj zrobiłam sałatkę to na śniadanko ją sobie zjem tylko niech się trochę ogrzeje bo stała w lodówce :-p

A co do lodów to tez wczoraj sobie czekolaodwe kupiła ale narazie czekają w zamrażarce :-)

Ja już po dwugodzinnym spacerku z M. To słoneczko jest suuuuuuper!!! Bardzo fajnie było pochodzić sobie, pogadać. Chciałabym, żeby ta zima już sobie poszła a na dobre zawitała wiosna. Od razu humorek lepszy.
Zabieramy się za obiadek, ale jakoś nam się nie spieszy, bo w czasie spacerku byliśmy na pysznych pierogach, więc póki co nie ma miejsca na obiad :)

mruczka z tą herbatą to przegiął:-Da wogóle im szybciej się pogodzi z tym że własnego zdania mieć nie może bo ty masz zawsze rację, tym lepiej:-D

magdzia uduszę Cię za te lody, nie chce mi się z domu wychodzić a lodów i owszem i to strasznie:-p

madzik1980 pojadłam rosołui z planów spacerowych nici bo też mi się dupki nie chce ruszyć:laugh2:

gregorka z czym szamaliście pierogi?ja uwielbiam pierogi tylko robić mi się nie chce:sorry:

Ja też się witam niedzielnie:-)

Dzisiaj celebrowane śniadanko, potem kościół, obiadek u rodziców i zabrałam od nich z garażu wózek po Majce i właśnie skończyłam doporwoadzać go do porządku, ale jeszcze będzie musiał się kilka dni powietrzyć na słoneczku wiosennym.

reklama
Kurka z marcówek już dużo rozpakowanych:szok:uświadomiłam więc M że z remontem trzeba się uwinąć zawczasu bo nic nie wiadomo i lepiej być przygotowanym w nie potem jeden chaos:no:

Popijam leszka free:-)

Do góry