reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam witam :tak:

U mnie w miare ok jestem juz w domku, nie musze przesadnie lezec, ale bardzo oszczedny tryb zycia mam prowadzic, nawet jakbym chciala inaczej to brzuch zaczyna bolec :-(:zawstydzona/y:

Nie mialam czasu napisac bo babcia dzis ma imienin i troszke trzeba bylo przygotowac jak to zwykle bywa

Postaram sie Was nadrobic jak najpredzej :tak::tak::tak:

u nas dziś też była cudna pogoda:-) byliśmy z mężusiem na spacerku, teraz on poszedł do pracy, a ja robię bigos i zajadam się sałatką owocową:-D a w zamrażalniku czekają lody o smaku krówki:-D ale nie wiem, czy dam radę wcisnąć je dzisiaj:-D

hello :-)
i ja dziś wstałąm pózno,o 12 hihi, aż sie sama zdziwiłam:-)

byliśmy u teściów na obiadku, a teraz odpoczynek przed tv

tez mam smaka na czekoladowe lody, mam tylko waniliowe, ale za to z kawą super smakują:-p

ashika spuper że już jesteś w domku i mam nadzieję że dzieki temu samopoczucie nienajgorsze a z każdym dniem będzie tylko lepsze;-)

Apel do reszty,nie mówcie już nic o lodach pliz pliz pliz bo pojade i wyjem :growl::-p:-D

Hej dziewczyny, ja dziś intensywny dzień miałam. Wcześnie wstałam, bo miałam to szkolenie. Wróciłam po 17-ej i padłam, musiałam chwilę się przespać.
Ja nie lubię lodów czekoladowych, ale miałam chęć na sałatkę owocową.

gregorka z czym szamaliście pierogi?ja uwielbiam pierogi tylko robić mi się nie chce:sorry:
Poszliśmy na łatwiznę (bo nam się też nie chciało robić) i pierogi kupiliśmy w pierogarni :) Ja jadłam z kapustą i grzybami, a M z mięsem. Były pyszne, mniam, mniam.
A teraz drogie dziewczyny to zbieram się do wyrka, poprzytulać z M i miło zakończyć weekend ;)
Dobranocka, kolorowych snów Wam życzę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry