Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co, leczenie jako takie, bo tylko 5-dniowa kuracja furaginem i no spą była, i to zalecona przez gin, bo urolog mnie olałEwcik mi gin.badał nerki na poprzedniej i tej wizycie.Oglądał za pomocą USG.Wczoraj przez 10 min.tak mnie kłuło,że płakać mi się chciał,ale na szczęście przeszło.Dziś na wizycie mi mówił,że czasem macica może uciskać na nerkę i dlatego boli:-(Ale Ty już masz wdrożone leczenie więc lkekarz wie co robi.Co to ten cewnik Pig.....? Coś takiego jak po operacji np.?
a ten cewnik zakłada się na cała ciążę, do moczowodu, ułatwia przepływ moczu z nerki przez moczowód... tylko ja się zastanawiam, jakie są wskazania w moim przypadku do tego cewnika, skoro nie wiedzą, co mi jest, bo nic nie stwierdzili?? boje się, że robiąc ten zabieg, mogą zaszkodzić Maluchowi, np przebić coś

tylko ta woda....
:-).ale tylko na jedno chyba pójdziemy...to w czerwcu jak sie jeszcze radzę ruszyć??? potem w lipcu,sierpniu i we wrześniu...ale to maluszek będzie za mały...żeby iśc sietak bawić żeby jeszcze pokoje były nad salą...no i mamy kawał drogi bo aż na dole Polski.
;-)No proszę proszę ty już decyzje podjęłaś a ja nadal myślę i myślętiffi tak-te pierwsze wlasnie. tylko ze stwierdzilam ze nie chce jednak podlogi w czekoladzie i kupilam na podloge inne-jasne-takie jak te ecru z tych na sciane. do przedpokoju i kuchni tez wzielam jednak jasne.mamy upatrzone ciemne meble wiec nie chce zeby bylo tak przytlaczajaco, bo mamy b mala kuchenke. w lazience chcialam zrobic ciemno rozowe (brudny roz) dodatki ale M cos grymasi wiec nie wiem. ze to nie jest moj buduar... :-)ehhhhh

a może prywatnie gdzieś idź do urologa innego skonsultować, szkoda żeby jakieś zabiegi inwazyjne teraz przeprowadzać jak nie wiadomo dokładnie jaka jest przyczyna
biedulka z Ciebie.Nie ma żadnej pozycji w której Ci lepiej?