reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
louise dzięki za przydatne informacje, jak wrócę od lekarza będę działać w tym kierunku
aisim chorobowe już trochę trwa, brak internetu i tv raczej nie sprzyjało dobremu samopoczuciu, chociaż za tv jakoś specjalnie nie tęskniłam, a teraz pełnia szczęścia mam w końcu swoje okno na świat ;-)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki:-)

Yustynia, aisim, madzik, ashika i jesli kogoś (przepraszam)pominęłam - odanych wizyt!!!

yustynia to bardzo mozliwe że nie tyjesz daleja może wręcz masz mniej w tych miejscach bo więcej twór organizm zapasu nie potrzebuje i teraz w dzidziola już wszystko idzie;-)
louise tu tez mam taką teorię jak dla yustyni dlaczego nie masz apetytu i bym się tym nie martwiła:tak:A celulit hormony, geny i brak ruchu niestety doprawione sytą dietką:-pAle znam super preparat, b.skuteczny - elancyl, rewelacja, na codzień jako wsparcie ziaja na celulit i co parę dni guam - w gabinecie drogo ale można kupić zestaw np. na allegro, mam sprawdzone i sobie zafunduję po porodzie więc się tą skórką za bardzo nie martwie:-)No i do tego dojdą spacery z maluchem to ho ho:tak:

aisim jak to co będziesz robiła na L4:szok:na forum będziesz siedziała:-DA o ciężarnaj myślę że jako komplement to potraktuj, wcześniej Cię może widział jako z lekką nadwagą a teraz pełnoprawną ciężarówkę u której wszelkie wypukłości usprawiedliwione:-)Libido u mnie hula że nie wiem, M mówi że ja tylko o jednym:-D

ashika biedny synuś, miałam tak i wiem jak to boli, mam nadzieję że nie będą mu zrywać jak mnie:no:

beatka z tą anemia przechodzącą na dziecko nie słyszałam, tzn. u noworodka masz na mysli czy też potem jak dziecko starsze?Ja tak oscylowałam ok.10,5-11 z Emi i nie miała anemi. Może to przy głębokiej 8-9?Podziel się kobietko wiedzą:tak:A z tym dobieraniem rodzeństwa w parki to jeden wielki nietakt :angry:, wkurzające ale czasem ciężko komuś "dowalić" słowem bo ten ktoś jest życzliwy i wedle siebie dobrze życzy tej parki:sorry:

kasik wiem jak się czułaś z ta awarią, miałam tak niedawno tyle że to ja musiałam leżć przez dwór i sterczeć w piwnicy godzinę żeby rozpalić i dopiero było i ciepło i ciepła woda;-)

ewcik nie można nic nie jeść w tym stanie tyle czasu, można zamdleć:no:dobrze robisz, przekąś cośkolwiek;-)

atabe a u mnie słonecznie i ptaszki ćwierkaja za oknem, wiosenka chyba nadchodzi:happy:

A ja juz po sniadaniu zdążyłam zjeść kremówke, bo klientka do pracy przyniosła i... nie mogłam sobie odmówić... I jak tu nie tyć:-(

Aaaa i jeszcze jedno - u mnmie świeci słoneczko, jest ciepło i siedzimy sobie przy otwartym oknie w biurze;)

Hej i my sie witamy;-) I na wiosne tez czekamy, wczoraj juz bylo w miare, a dzisiaj znowu mroz:-( Ja tez mykam dzisiaj na polowkowe ale to dopiero na 19ta.

Nie nadrabiam bo za duzo piszecie, ale udanych wizyt pozostalym zyczymy;-). Oby dzidzie pokazaly co maja miedzy nozkami tym ktore jeszcze nie wiedza.

kasik - ale tą kremówką narobiłaś mi smaka, teraz muszę zjeść, bo aż ślinka mi cieknie, dobrze że mam wizytę dzisiaj jak będę wracać to sobie kupię, a u mnie w domu tyle słodkiego bo M miał urodziny, i domowej roboty sernik mojej mamuni, i ja zrobiłam ciasto z jabłkami i babkę, a tu teraz kremówka i nic innego...:-)

wiecie, jeżeli chodzi o libido to teraz jakoś inaczej, na początku ciąży miałam ochotę, później był etap nie rusz, a teraz tylko bym się przytulała;-)

dzień dobry :happy::happy:
Rusałko no to mnie pocieszyłaś, mam nadzieję, że to cholerstwo po porodzie mi zejdzie, bo jest tego coraz więcej... :wściekła/y:
Dziewczynki życzę Wam udanych wizyt :happy::happy:
szefowa Louise- ja też się zdrowo odżywiam - właśnie wciągnęłam hamburgera na śniadanie :-D
Vanilka - ja też nie mogłam spać... kolejna szczęśliwa noc...
Kasia maj - zachcianki typowo ciążowe... w końcu M się na coś przyda :-)
Ewcik - a nie było późniejszych godzin- widać jak myśli nasza służba zdrowia... i jeszcze strajkują...

cze dziewczyny!
rany ile dzisiaj wizyt :szok: powodzenia i czekamy na wiesci!!!
witam wszystkie nowe lipcoweczki :tak:
a ja wykonczona! cala noc nie spalam bo znowu synka brzuch meczyl, a potem wypilam za mocna kawe i czuje sie tragicznie :-(

reklama
Do góry