hehe raczej nie skorzystam z pomyslu ;-)nio nie bedzie zaskoczony pózniej nagoscia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe raczej nie skorzystam z pomyslu ;-)nio nie bedzie zaskoczony pózniej nagoscia

Na przytulanie coś nie mam ostatnio ochoty.
kuruj się moja droga, a lekarz raczej nie powinien dawać antybiotyku, bo nie masz wysokiej gorączkihej dziewczyny
Na 18 mam wizytę-razem z Anetką
A ze mną kiepsko temperatura 37,:-(-wzięlam juz apap bo takie dreszcze i bardzo mięsnie bolą.Wypytam się ginekologa co i jak-może trzeba wziąść antybiotyk.Ale to on już powinien wiedzieć.Mało piszze ,cały czas leżę teraz wstałam bo muszę się do porządku doprowadzić.Jedyny plus że dzidzia dzisiaj mocno daje o sobie znać.
mruczusiu ty stara dupko życze Ci dużo,duzo zdrówka no i oczywiscie szczesliwego rozwiązania co byś sie długo nie męczyła.tego Tobie zycze ja jeszcze starsza dupkaDzamena niezłe masz pomysły!!
Witam nowe lipcóweczki :-)
Tak sobie poczytałam o sernikach itp i w końcu zjadłam kiełbasę z ogórkiem kiszonym na kolację
Mój M wraca z pracy, a ja za laptopa i doczytuję co tam u WasNa przytulanie coś nie mam ostatnio ochoty.
Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku![]()
tiffi parówy zapiekam w temp 220 stopni jak juz ciacho lekko zbrązowieje to takie sa najlepszekuruj się moja droga, a lekarz raczej nie powinien dawać antybiotyku, bo nie masz wysokiej gorączki
dzamena czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze- to a propos parówek oczywiście, a możesz jeszcze napisać w jakiej temperaturze robisz te parówy???
mruczka wszystkiego naj... a dlaczego ci smutno, wcale 2 przed wiekiem nie jest taka fajna, ja miałam 29 w zeszłym roku i na te 30 tegoroczne bardzo się cieszę. Czym tu się przejmować wiekiem, taka kolej rzeczy
louise a ty mi obiecałaś przepis na leczo, wiem wiem to banalne sama robiłam, ale pomyślałam, że skoro tak zachwalasz to ja poproszę
Jutro wybieram się do mojej koleżanki, która też jest w ciąży tylko rodzi kwiecień/maj, ma tą cukrzycę i strasznie się męczy tym jedzeniem, ale jutro czeka mnie obiad dietetyczny pstrąg z warzywami na parze (tak przynajmniej zapowiedziała moja kumpela). a teraz lecę coś na kolacje zjeść bo zaczynam się robić głodna

-musiałam przebrnąć przez 12 stron
już mnie oczy bolą od czytania 
-co za maraton.
stare to będziemy po 80;-) w końcu żyje się coraz dłużej!!!
ale ja nie mam piekarnika
trudno, zrobie jak pojedziemy do mamki- co się odwlecze to nie uciecze;-)
może by mi w dupsko nie poszedł