• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

no ale ja niecierpie ustępować:-p;-)

a wasi M też tacy uparci w wyborze imion?czy tylko mój taki ananas:-p

atabe mój też uparty, mówie mu...moze Dawidek, a on nie!, no to może Damianek,on zaś nie! a sam nic nie umie wymyślić ani nic zaproponować! no i jedno jedyne imie co sie nam obu podoba to Michaś i chyba tak już zostanie:-)

reklama
atabe to utrzymuj że to imię to był twój faworyt od początku a nie jego:-D
Mój był uparty ale go przekonałam (on chciał Ita cały czas)a dziewczyny mi pomogły w głosowaniu:rofl2:

Napisałam długi post, ale coś go trafiło, więc krótko

tweenie Może sprawdź jak to jest w przepisach i w razie czego strasz karą
asieńka może to lepiej że masz czekać do poniedziałku, bo jak by cię mieli wziąć na weekend bez żadnych badań
jedyneczka no najlepsze racuchy z zsiadłego mleka, ale ja takich nie robię moja mama robiła kiedyś, ale wiesz to musiałabyś "posadzić mleko" a nie takie kupowane.Pamiętam mamy racuchy były najlepsze na świeci
vanilka jaka fajowa lista, no ja niestety nie znam jeszcze płci
atabe mnie się podoba Matylda i Lena

Dzisiaj była u mnie koleżanka, pogadałyśmy było miło.Poza tym zrobiłam te placki z jabłkami (racuchy), poprawiłam sałatką owocową z bitą śmietaną. A teraz mnie jakoś głowa boli

Zajrzyjcie na forum czerwcówek, to zobaczycie Jagódki :) Dopiero się robi modne :)
U nas chyba będzie Radek, albo Piotr albo Eryk :) Jeszcze się nie możemy zdecydować, chociaż płeć znamy już od dwóch miesięcy prawie :D

atabe hmm co suwaczek to inaczej odlicza .
wrzuc sobie moj bedziesz miala juz 6:-):-D
widzialas wogle na tej liscie ,ze my i oczekiwanie wg terminow idziemy na pierwszy ogien

rety jak mnie tam na dole boli :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry