• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
atabe oj,ciekawe co 3-go powie gin na wyniki .W ciazy niestety to czesta dolegliwosc .
Kurde nie chce sobie nic wkrecac na zapas i mam nadzieje ,ze ma prawo tam bolec .Moze maly tak mi sie uklada :sorry:

eh..szkoda ,ze nie potrafie robic na drutach ..w tych godzinach gdzie czekam na M jak wroci z pracy nudzi mi sie strasznie ..a tak bym zrobila cos dla dzidzi :-D:happy:

Mi się dzisiaj nie nudziło, bo przygotowuję przyjęcie na jutro. Przychodzi 7 osób, więc musi być dużo jedzonka. Mam na razie 3 sałatki:-)Krabowa mi taka dobra wyszła,że chyba sama jutro zjem całą. Ale nie wiem, czy ciężarówki mogą kraby...:cool:

atabe oj,ciekawe co 3-go powie gin na wyniki .W ciazy niestety to czesta dolegliwosc .
Kurde nie chce sobie nic wkrecac na zapas i mam nadzieje ,ze ma prawo tam bolec .Moze maly tak mi sie uklada :sorry:

eh..szkoda ,ze nie potrafie robic na drutach ..w tych godzinach gdzie czekam na M jak wroci z pracy nudzi mi sie strasznie ..a tak bym zrobila cos dla dzidzi :-D:happy:
no właśnie ciekawe, co powie na te wyniki...a u ciebie mam nadzieje, że to od dzidziusia tak boli:eek:

hehe ja też nie umiem robić na drutach;-) ale jakbym robiła w czasie wolnym, to bym już miała wydrutowaną całą wyprawke chyba:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry