• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

polska służba zdrowia. Mam kardiologa na cito i muszę półtora miesiąca czekać...
w Polsce strach chorować, smutna prawda :no:

Asieńka
skandal:angry::angry::angry: jak oni mogli Ciebie nie przyjąć i nie sprawdzić co z dzidzią:angry::angry::angry:

Nie rozumiem...Zawsze sądziłam,że szpital to miejsce,do którego mogę przyjechać o każdej oprze dnia i nocy i powinni mnie przyjąć i nie ma mowy o czymś takim żeby mi nie chcieli pomóc i kazli czekać aż im się zachce zainteresować stanem zdowia pacjenta!!:angry: Nie wiedzą co dziecku jest i co gdyby to było coś tak bardzo poważnego? Co jeśli życie dziecka byłoby zagrożone i liczyły sie teraz każde godziny?!:angry::angry:Co za idiotyzm!!!!

reklama
Nie rozumiem...Zawsze sądziłam,że szpital to miejsce,do którego mogę przyjechać o każdej oprze dnia i nocy i powinni mnie przyjąć i nie ma mowy o czymś takim żeby mi nie chcieli pomóc i kazli czekać aż im się zachce zainteresować stanem zdowia pacjenta!!:angry: Nie wiedzą co dziecku jest i co gdyby to było coś tak bardzo poważnego? Co jeśli życie dziecka byłoby zagrożone i liczyły sie teraz każde godziny?!:angry::angry:Co za idiotyzm!!!!
Asieńka, mi z guzem w gardle wielkości piłki pingpongowej kazali czekać na wizytę w poradni przyszpitalnej od kwietnia do września, z zastrzeżeniem, ze dopiero wtedy ustalą termin przyjęcia do szpitala... Porąbana ta polska służba zdrowia, serio. Najlepiej jechać na pogotowie i powiedzieć, że się źle czujesz, coś cię boli itp. Mnie dopiero przyjęli, jak pojechałam na pogotowie i powiedziałam, ze się duszę...

A jeszcze mam pytanko: gdzie jest ta lista Vanilki, bo mi umknęła? :)

Witam dziewczyny
Prawda masakra jest z tą z tym NFZ. Ja wczoraj miałam pobieraną krew na toksoplazmoze i babka nie mogła pierw się dobrze wbić w zgięciu to wbiła się w żyłe przy nadgarstku. Jak stamtąd wyszłam to ręka mnie strasznie bolała i nie mogłam ja prawie ruszać a jak wróciłam do domu to patrze a takm mam niebieskie i spuchniete 2cmx5cm i czerwona linia na 2 cm i sie troche przestraszyłam. Ale mama zadzwoniła do przychodni i powiedziała żeby zrobić okład z rivanolu a jak to nie pomorze to pojechać na pogotowie. ale na szczęscie wszystko ok .Dziadkowie wzieli córcie na basen i mam troche spokoju i sie wezme za pisanie pracy.
A we wtorek wizyta.

gaja ja tez mam wizyte we wtorek. ja mam na 17 a Ty? :-) ja spadam dziewczyny, bo sie troche pomaluje i po obiadku lece do kolezanki. misiek jedzie na mecz AZSu i potem do nas zajrzy bo bedzie tez facet kolezanki i chyba znow jakas flaszke zrobia....a ja znow o suchym pysku i bede robic jako szofer.wrrrrrrrrrrrrrr. a jutro powtorka z rozrywki bo do mojego brata idziemy. mam nadzieje ze bedzie spokojniej bo tam male dziecko (hura) :-) a po drodze zajrze do mieszkanka i zobacze jak postepy moich panow robotnikow ukochanych szybko pracujacych ;-) i wezme sobie zamowiony sweterek bo mi przyszedl podobno na adres domowy i mi odebrali. juppppppiiiiiii!!!! :-) :-) zycze milych i smacznych obiadkow. ps ja mam flaczki, rybke buraczki na cieplo i ziemniaczki. a tylko ziemniaczki obralam ;-)

na kiedy masz termin porodu ???

dzamena to moze z om daj ?

sorki ,ze tak sie wbijam Wam laski ale przez ta liste nie wiem o czym mowa ;-)
trzeba ja dokonczyc co bysmy gorsze od reszty nie byly :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry