reklama

Lipiec 2010

reklama
zrobilam liste nowa :tak:niestety nie moglam zrobic jakiejs ladnej bo ograniczona liczba znakow ;/
chyba dobrze zrobilam ,ze odrzucilam dziewczyny ktore tylko zapisaly sie ,a nic wiecej nie pisza ;/ ??
No i ...plec napisalam tych dzieczyn ktore pamietam :sorry:wiec jak ktos jeszcze zna to dajcie znac :tak:czy jakies zmiany w datach porodow tez dajcie znac ..piszcie tam gdzie jest stara lista ,a ja bede przenosic no nowa :tak: dopsze zaraz jeszcze kilka dziewczyn bo rusalka ich nie dopisywala juz do listy wiec bede szukac ;-)

Ja pierdziele...co za kraj!Jak można do szpitala się rejestrować?!Mam czekać do poniedziałku żeby przyjechać tam w godz 9-13 z nadzieją,że będzie dla mnie miejsce i mnie łaskawie przyjmą...:eek::eek::eek:

zrobilam liste nowa :tak:niestety nie moglam zrobic jakiejs ladnej bo ograniczona liczba znakow ;/
chyba dobrze zrobilam ,ze odrzucilam dziewczyny ktore tylko zapisaly sie ,a nic wiecej nie pisza ;/ ??
No i ...plec napisalam tych dzieczyn ktore pamietam :sorry:wiec jak ktos jeszcze zna to dajcie znac :tak:czy jakies zmiany w datach porodow tez dajcie znac ..piszcie tam gdzie jest stara lista ,a ja bede przenosic no nowa :tak: dopsze zaraz jeszcze kilka dziewczyn bo rusalka ich nie dopisywala juz do listy wiec bede szukac ;-)

dobra robota;-):-D

Ja pierdziele...co za kraj!Jak można do szpitala się rejestrować?!Mam czekać do poniedziałku żeby przyjechać tam w godz 9-13 z nadzieją,że będzie dla mnie miejsce i mnie łaskawie przyjmą...:eek::eek::eek:

polska służba zdrowia. Mam kardiologa na cito i muszę półtora miesiąca czekać...
w Polsce strach chorować, smutna prawda :no:

o matko-przeczytalam was wreszcie. 30 stron mialam do nadrobienia. jestescie okrutne z tym szrajbowaniem :-D:-D:-D no i po przeczytaniu takie moje refleksje ponizej...

ashika
doczytalam o Twoich kolejnych przygodach z NFZ pt "saga o polskich lekarzach" gdyby nie to ze chodzi o Ciebie i Twoj stan to bym sie nawet smiala bo juz po prostu rece opadaja. a cala ta sytuacja jakos mnie nie dziwi. po moich przygodach z moja pania ginekolog w przychodni wiem do czego sa zdolni.... nie rozumiem naprawde kto tym ludziom pozwala leczyc i skladac przysiege. juz za samo jej lamanie powinni isc siedziec. groza normalnie-obsmaruj ich gdzie sie da!!!

jedyneczka ja tez bylam na imprezce przedwczoraj-przyjechala moje przyjaciolka na tydzien z holandii z facetem.wypilam 2 browarki (bezalkoholowe lechy ;-)) i wypalilam pare szlugow i nie tylko ;-)(biernie :-)) kasik ja przy zatruciu czytalam ze mozna krople zoladkowe w ciazy...i bralam.

mysza wlasnie do mnie dotarlo ze skoro i Ty masz remont to Ty tez jestes szefowa. tylko ze "szefowa Mysza" :-)

ashika
ja tez uwazam ze jestem dopiero w 4 miesiacu mimo ze wszystkie uczone wyliczenia na 5 juz wskazuja ;-) ja tam sobie po swojemu licze i tak wszystkim zawsze mowie-licze pod katem ile mi zostalo do porodu i tyle :-)

tiffi parowar dobra rzecz-rok czasu moj M byl na diecie watrobowej i meczylam sie z durszlakami w garnku itd. teraz znow planujemy ta diete i nie zamierzam sie juz meczyc. tez kupimy bo tak jak mowisz na czas karmienia rowniez jak znalazl bedzie. a pstraga polecam z folii w piekarniku-20 minut-wychodzi podobnie jak na parze :tak:

jedyneczka az wejde kiedys sobie na te sierpniowki obczaic jak tam z ta kulturka ;-) atabe widze kochana ze sie o ciocie louise martwilas ;-) :-) jedyneczko oprocz kasku to dokladnie tak to wyglada z tym nadzorowaniem :-) chcialam zeby karnisz przykrecili "dobrze szefowa" za chwile zmienilam zdanie-beda rolety: "jak szefowa sobie zyczy" :-)

niunia witaj :-) ja tez zamierzam miesnie kegla cwiczyc bo pozniej porod latwiejszy ( krocze nie peka a ja nie zamierzam sie zgadzac na naciecie) i latwiej sie potem goi wszystko :tak: pomijajac inne pozytywy tych cwiczen podczas stosunku ;-) do tej pory nie moglam bo nisko lozysko mialam i zakaz sexowania wiec logicznym wydalo mi sie zeby nie dopuszczac do skurczow przy tym cwiczeniu. we wtorek ide na wizyte to sie dowiem czy juz moge ;-)

emih emih!!!!! jak milo Cie czytac :tak: :tak: :-) oczywiscie pione przybijam :-) (choc u mnie to juz 9 kilo ;-)) mam nadzieje sloneczko ze lepiej sie juz czujesz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry