• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
jedyneczka ja się dziś też nasprzątałam, też kuchnie i podłogi i duży pokój, łazienke na szczęście robił M, kurcze no, mogłam go podesłać do Ciebie bo nawet mu nieźle szło z tą kabiną:-D

potem pojechaliśmy do mcdonalda, przedostani dzień promocji więc się skusiłam, no i weszłam do reala i parę rzeczy kupiłam maluszkowi, mimo że czekam na paczke 50 ciuszków:zawstydzona/y:już powiedziałam M ze jak tylko napomnke w najblizszym czasie ze chcę cos kupić małemu to ma mnie kopnąć w cztery litery:-)

ewelad super ze wizyta udana!!!

Mysza nastepnym razem zapraszam Twoje talerze do mojej zmywarki;-)
Choć powiem Ci,że czasem żałuje ,że wogóle ją mamy-szybciej by chyba było umyć ręcznie bo teściowej się ubzdurało,że należy płukać naczynia przed włożeniem do zmywarki:baffled: Dla mnie to bezsens totalny

ewelad gratuluję córuni:happy: Fajnie czytać takie posty pełne optymizmu po wizycie:tak:

W sumie to się dziś niespecjlnie przemęczyłam.;-) Zaczęłam sprzątać,ale ,że u teściowej była sąsiadka to chyba jej głupio było,że ona siedzi ,a ja ze już sporym brzuchem zapierniczam więc ona zrobiła prawie wszysko.Nawet obiad dziś ugotowała, a my z dzieciakami pospacerowaliśmy,odwiedził nas tez mój tato, a potem filmy na DVD oglądaliśmy.Taką leniwą sobotę mieliśmy:happy:Tylko M prosił,żebym na kompie nie siedziała:confused2: Przydało by się uwieńczyć taki dzień nocnym przytulankiem,ale jeszcze przez tydzień mamy zakaz....
Dobrej nocki dziewczynki:happy:

Witam:-)

Przezyłam szok jak dzis weszłam na forum-jakie zmiany, musze sie do nich przyzwyczaic.

Jednak wczoraj nie poszlismy na pokaz-wolelismy mieszkanie wysprzatac na glanc:-). Dzis tradycyjnie jedziemy do rodzicówna obiadek i bedziemy poznym wieczorkiem.
Miłej niedzieli zycze.:-)

Witam.
Rany Boskie!!!!Co nam zrobili z forum????:szok::szok::szok:
Jakos dziwnie się z tym czuję, jak nie na naszym kochanym BB.Podobnie jak patipaula będę musiała się jakoś przyzwyczaić...:baffled::baffled::baffled:

Wybieramy się zaraz do Aqvarium- to takie jakby krakowskie oceanarium.Wpadnę po południu.
Miłej niedzieli kochane.Życzę przede wszystki szybkiego przyzwyczajenia się do zmian;-)

reklama
witam sie niedzielnie!!
kilka dni bez internetu a tutaj takie zmiany ze polapac sie nie mozna! !lo matko boska!!!
ja chorowalam ostatnie dni,katar,kaszel i nic tylko spac mi sie chcialo a nie szlo bo nos zatkany i na nic chceci nie mialam nawet zeby poczytac czy cos napisac i dodam ze ze jeszcze praca ale za jakies 2 tyg. chce isc na L4 i przeciagnac je do swiat-zobaczymy co z tego wyjdzie.

ja chyba bede ostatnia ktora dowie sie o plci dziecka:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry