Hej, witam się po weekendzie:-)
U mnie wczoraj impreza urodzinowa Majki, narobilam się strasznie, ale przynajmniej zostało mi dobrego jedzonka na kilka dni.
Czy Wam też leci tak krew z nosa??? Znaczy nie leci ciurkiem, ale jak dmucham to zawsze mam tak porządnie chusteczkę we krwi. Rano to juz szczególnie...
Jestem dzisiaj totalnie przekręcona, czuję się jakbym miała kaca:-(
Vanillka, z tym sikaniem u mnie to samo, non stop do kibelka latam
Atabe, lenka ładnie ale jest ich multumuuum, mnie sie osobiście podoba Iga, nawet bardzo.
Sasanka, ja miałam liczne bakterie w moczu, ale gin kazał brać urosept i dużo wit C, teraz będę powtarzać wyniki.
Dziewczyny, jestem w szoku, że tyle dla maluszków już nakupowałyście. Ja się na porządne zakupy wybieram ok maja i pewnie na raz wszystko zakupię. Tylko fotelik na allegro, bo sa dużo tańsze. łóżeczko turystyczne dostaniemy po kuzynie, więc kupuje tylko drewniane do domu. Wózek mam. Więc w zasadzie na ciuchach się zakończy.
Kama ja tez nie znam płci:-( Mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego 12/03 - idę na połówkowe.
Louise mnie sama nazwa ozorek odrzuca. Ja w ogóle do jedzenia taka brzydliwa jestem - wszyscy się zachwycaja pierogami z mięsem i rzeczywiście sa smaczne, ale jak kiedyś tam w farszu dojrzałam takie żyłki i powiedzieli, że robią ten farsz min. z płucek i podrobów to już więcej tych pierogów nie tknęłam. Jak zobaczę jakieś zgrubienie lub żyłkę w wędlinie to mam odruch wiadomy...