Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a czym smarujesz to uczulenie u synka?M mogłas powiedzieć że wkładki to takie osłonki na samo ciemiączko dla dziecka
trzymam kciuki;-)
a magnezu jesz dużo?a jak z apetytem u Ciebie?
ale przeszło dziś bo przed zaśnięciem M mi rozmasował, kurcze nie myślałam że masaż może być taki dobroczynny

mała też mi na dole często urzęduje, nogami po pęcherzu i szyjce kopie a czasem czuję że lezy w poprzek ale to rzadziej. W dół mnie już nie ciągnie tak od 2 tyg. ale wiem że może to wrócić bo z Emi w 6 miesiącu pamiętam że tak miałam.A że wszystkie prawie mamy takie dolegliwości musi być oki
jak tak czytam to najlepiej wychodzą dziewczyny które jak najdłużej w domu czekały, w swoim środowisku lżej na pewno no i wszystko idzie naturalnym rytmem.Oczywiście jak nie odeszły wody.Chodziły, pakowały, siedziały w wannie i do szpitala już ze sporym rozwarciem. A jak wczas się zgłosisz to często oxy dają profilaktycznie a po tym ponoć bardziej i intensywniej boli

to od wypadku składam teraz życząc wszystkiego najlepszego dla Majeczki;-)Bardzo lubię po imprezach właśnie ten zapas jedzenia:-)krew z nosa raz mi troszkę poleciała i ponoć to norma.
niby nie byłam taką alergiczką (poza skazą delikatną białkową jako niemowle) aby się leczyć bo oblawy były nikłe ale teraz nasiliły się o 200%
wyczytałam że to w ciąży się często zdarza i tylko sól morska zalecana, zapytam ginka bo z takim katarem to przekichane
Skurcze- tak jak ktos pisał- macica ćwiczy. Chyba że są regularne to nie jest ok. Wieczorem moga się nasilać po całym dniu aktywności- tak mi lekarz tłumaczył- wtedy najlepiej się położyć....
A w poprzedniej ciąży tak nie było- zresztą wszystko było inaczej, lżej, łagodniej...ach...ashika tobie koszmary a mnie się śnił sex, nie wiem co się ze mna dziejea czym smarujesz to uczulenie u synka?M mogłas powiedzieć że wkładki to takie osłonki na samo ciemiączko dla dziecka
![]()

dobre tylko pewnie bym musiala tlumaczyc jeszcze co to ciemiaczko :-)