kasik1106
Fanka BB :)
tiffi - gratuluje córci:-). Jeśli chodzi o włosy, to mi rosną zdecydowanie szybciej, na brzuchu niestety też
aneta_h - jeśli chodzi o krwawienie z nosa, cały czas lekko krwawię i mam katar . To podobno normalne w ciąży, więc sie nie martwię. Rozluźniają się ściany naczynek, czego skutkiem jest plamienie;-)
kama - to gratuluje planów małżeńskich:-). Zazdroszczę Ci dziś zakupów, bo ja kibluje wpracy, pochwal się co kupiłaś;-).

aneta_h - jeśli chodzi o krwawienie z nosa, cały czas lekko krwawię i mam katar . To podobno normalne w ciąży, więc sie nie martwię. Rozluźniają się ściany naczynek, czego skutkiem jest plamienie;-)
kama - to gratuluje planów małżeńskich:-). Zazdroszczę Ci dziś zakupów, bo ja kibluje wpracy, pochwal się co kupiłaś;-).

Ja profilaktycznie żurawinę wcinam na drogi moczowe - można w ciązy.N brzuchu też mam meszek, M stwierdził że pewnie był zawsze ale teraz jest bardziej wyeksponowany na takim sterczuchu

wapno piję tylko. Ponoć lekarz przepisuje leki czasem ale tylko przy ciężkiej alergi z dusznościami jak przy astmie.A pierwsze kwitnienia właśnie wyczytałam od lutego a wcześniej myślałam że tak kwiecień najwcześniej
Najgożej że człowiek zrobi ten make-up na wyjście a za chwilę już kinol czerwony