• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Ufff,nadrobiłam Was,udało się :sorry2:

_magdzia_ zdrówka życzę :tak:
Mi jak byłam w szpitalu to babka w ogóle nie mogła znaleźć tętna Dzidzi!Było tylko słychać,że sie malec wierci i nic więcej...

Vanilka współczuję z powodu taty,oby szybko poczuł się lepiej i już było ok.Dobrze,że to był tylko lekki zawał a nie nic bardziej poważniejszego.:tak: No i gratuluję przeprowadzki.Obyś nie miała większych problemów z zaklimatyzowaniem się:-p

Aniołeczek, kacperek i fasolka,agu_ska,skrzat witajcie!:-)
Jak dużo nowych osóbek,faaajnie :-):-)

Życzę powodzenia wszystkim,które maja dziś lub jutro wizyty :happy:

louise my kobiety w ciąży mamy prawo do wszelkiej wygody i zasługujemy na najlepsze warunki do spania:-p

iwusia, gratuluje serdecznie syneczka!!:-) Dobrze,że nic poważnego sie nie stało.Głupie schody :-p

Oj ta garderoba...nie pogardziłabym jakimiś kuponami z gigantycznymi kwotami do wydania w fajnych sklepach :sorry2: Zawsze przyda się coś nowego.

W ten czwartek na 16:30 jadę do ginekologa,pani profesor,która zajmuję się trudnymi przypadkami patologii ciąży.Prywatnie oczywiście.Mam nadzieję,że ona w końcu mi powie dokładnie co się dzieje z moją Dzidzią i co dalej robić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry