dzamena
Fanka BB :)
he he agatha ja miałam tak przez ściane bar hamburgerowy i w rok przytyłam 5kg
ogladacie tvn?kobietka nie kochała się 21 lat jak dobrze zrozumiałam, dłuuugo![]()
a ta jak zwykle ,nimfomanka normalnie jak nie pisze o seksie to oglada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
he he agatha ja miałam tak przez ściane bar hamburgerowy i w rok przytyłam 5kg
ogladacie tvn?kobietka nie kochała się 21 lat jak dobrze zrozumiałam, dłuuugo![]()
Mysza, to jest alkoholowy:-)
Ale napoje też mają, więc i coli nie zabrakło.

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!cześć dziewczynki!!!
Ja sie dziś obroniłam więc jestem happy,ale rano się stresowałam jak niewiem, mimo że się uspokoajałam ze nie mogę dzidzi stresować, no ale nie szło, na szczęście już po wszystkim
zabieram teraz m na kolacyjkę i nadrobię was wieczorkiem![]()
Mnie tam nie bylo bo wygladam podobnie :-(Choć muszę Wam powiedzieć,że jak w niedzielę byliśmy w tym Aqarium to była tam też babka w ciąży,niby szczupła,ale tak zaniedbana,że sobie pomyślałam,że jeszcze nie najgorzej ze mną.
hehehe metoda naszych babc ;-) ja mojemu M poweidzialam ze jak mnie jeszcze raz rano zaczepi i obudzi to go tak tam uszczypne ze od razu z lozka wyskoczy, juz sypiam rano az sie sama z siebie nie obudzeNapisałam do M eska czy mnie kocha - odpisał, że tak. Napisałam czy mnie będzie kochał jak przytyję - nic nie odpisał. Cholera jedna,,, ja się z nim w łóżku policzę.![]()

Cześć dziewczynki!!!
Ja sie dziś obroniłam więc jestem happy,ale rano się stresowałam jak niewiem, mimo że się uspokoajałam ze nie mogę dzidzi stresować, no ale nie szło, na szczęście już po wszystkim
zabieram teraz M na kolacyjkę i nadrobię Was wieczorkiem![]()

gratulacjecześć dziewczynki!!!
zabieram teraz m na kolacyjkę i nadrobię was wieczorkiem![]()