reklama

Lipiec 2010

reklama
a ta jak zwykle ,nimfomanka normalnie jak nie pisze o seksie to oglada

he he nie moja wina że o tym gadają:-D

mysza nieźle się zapowiada o tych z dyskoteki, czy ja też byłam taka durnota w tym wieku?:szok::rofl2:

A ja piję pepsi:-)Zostala z imprezy i taka smutna stoi:tak:
Dzisiaj M pojechal na szkolenie do Serocka i będę sama do piątku:-(Dzisiaj koleżanki przychodzą,ale i tak czuję się strasznie samotnie:zawstydzona/y: Ale dzisiaj pierwszy raz mocniej poczułam Fasolinkę:happy:

Cześć dziewczynki!!!

Ja sie dziś obroniłam więc jestem happy,ale rano się stresowałam jak niewiem, mimo że się uspokoajałam ze nie mogę dzidzi stresować, no ale nie szło, na szczęście już po wszystkim
zabieram teraz M na kolacyjkę i nadrobię Was wieczorkiem :)

Choć muszę Wam powiedzieć,że jak w niedzielę byliśmy w tym Aqarium to była tam też babka w ciąży,niby szczupła,ale tak zaniedbana,że sobie pomyślałam,że jeszcze nie najgorzej ze mną.
Mnie tam nie bylo bo wygladam podobnie :-(

Napisałam do M eska czy mnie kocha - odpisał, że tak. Napisałam czy mnie będzie kochał jak przytyję - nic nie odpisał. Cholera jedna,,, ja się z nim w łóżku policzę. :wściekła/y:
hehehe metoda naszych babc ;-) ja mojemu M poweidzialam ze jak mnie jeszcze raz rano zaczepi i obudzi to go tak tam uszczypne ze od razu z lozka wyskoczy, juz sypiam rano az sie sama z siebie nie obudze :tak:

W ogole beznadziejny dzien a zapowiadal sie ok, synek zaliczyl obciecie wlosow a mial juz dlugie i obciete ma jak zwykle krotko i strasznie mi nie pasuje fajnie wygladal w dluzszych wloskach tak milej wiec jak go zobaczylam to sie poplakalam :-( ehhh pol dnia juz rycze a M pojechal sobie do rodzicow a jak dzwonil to pytal czy cos sie stalo bo dziwnie mowie :-( w koncu to tylko facet :-(

aneta gratulacje!!!I z głowy, teraz relaksik i odpoczynek;-)

asieńka dobrze że idziesz na konsultacje, zawsze się czegoś dowiesz. A twój gin kiedy Ci robił usg wczesniejsze że nic nie zauważył?

mruczka dobrze że choć dzisiaj będziesz miała towarzystwo, nie smutaj, zleci ale wiem jak to jest z ta tęsknota:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry