reklama

Lipiec 2010

Hej, już jestem, mój M mnie wygryzł, przed pracą jeszcze chciał sobie poczytać o swojej ulubionej drużynie piłkarskiej, heh... sezon się zaczął witajcie rozgrywki i szybka piłko w niedzielę...

louise
obecnie nie mieszkam już w Gliwicach, tylko w sąsiedniej gminie, obiecuję będzie herbatka i ciasteczka,

Zapraszam forumowiczki na sabat ciężarówek... :-)

yustynia, a gdzie dokładnie mieszkasz?? Bo ja też z tych stron :-)

reklama
Kurczaczki co za pogoda, głowa mnie boli strasznie, to chyba ciśnienie, a za oknem raz słoneczko, raz sypie śnieg...
Zmierzyłam sobie ciśnienie i mam 136/66, a mam się zaraz u lekarza pokazać jak tylko będzie 140, zaraz zadzwonię i się zapytam co i jak...

keeejt, kama - obecnie podlegam pod Tarnowskie Góry

wrócilam z zakupów w realu, za to ze poszło mi wczoraj pomyślnie to jeszcze dokupiłam Michasiowi komplecik,ten co dziewczyny kupowałyście różowy/fioletowy dla dziewczynek,to ja beżowy z kolorowymi akcentami, dla chlopczyka oczywiscie... coż ze właśnie odebrałam z poczty paczke z 45 ubrnakami,i gdzie ja to wsadze hihi:-D ale jestem zadowolona,ciuszki używane ale tak zadbane,pachnące i wogóle, ale mam humorek yupiiiiii

mruczka u nas tez padał rano śnieg a teraz słońce i wieje halny chyba

kropa ja też miałam wysokie pH,jadłam kwaśne i zmalało do normy

yustynia dasz rade z sesją, co się odwlecze to nie uciecze, to gdzie mieszkasz? oj Ty tak nie zapraszaj bo ja z Zabrza to mam do Gliwic czy okolic kilka minut więc wpadne na sabacik

atabe zdrówka kochana, i nie kichaj nam tu tak na forum bo się pozarażamy:szok::-D

louise nono mgr

tiffi mgr fizjoterapii, mam juz technika bo robiłam wcześniej 2 studium medyczne(jeszcze terapeuta zajęciowy),a teraz w koncu skończyłam studia:-)

Wiecie Dziewczyny, ja łaknę towarzystwa, po prostu chętnie bym sobie wyszła na parę chwilek z domu, bo się na te mury już patrzeć nie mogę i pogadałabym sobie z osobami, które wiedzą jak się czuję i co czuję będąc w ciąży, bo czasami mi się wydaje, że nawet mój M mnie nie rozumie...

o właśnie aporopos dołączam do klubu mężów Marcinów :)

atabe co to za badanie??

reklama
Zajrzałam tylko na chwileczkę.Głównie zobaczyć na relacje z wizyt.
Atabe-faktycznie najważniejsze,że z córunią wszystko dobrze:happy:

A gdzie realacja od Vanilki??????Ktoś tu chyba chce mieć sprany wirlualnie tyłek;-)
Vanilka Szybciutko pisz jak tam na badanku.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry