Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i sobie poszłam-zaczął padać śnieg....
trzeba to przemyśleć :-)czesc dziewczyny :-) bylam dzis na usg, tzn. bylismy bo wybralismy sie cala rodzinka i wychodzi na to ze bedziemy miec SYNA :-):-)
Ufff,nadrobiłam Was,udało się
W ten czwartek na 16:30 jadę do ginekologa,pani profesor,która zajmuję się trudnymi przypadkami patologii ciąży.Prywatnie oczywiście.Mam nadzieję,że ona w końcu mi powie dokładnie co się dzieje z moją Dzidzią i co dalej robić.
Cześć dziewczynki!!!
Ja sie dziś obroniłam więc jestem happy,ale rano się stresowałam jak niewiem, mimo że się uspokoajałam ze nie mogę dzidzi stresować, no ale nie szło, na szczęście już po wszystkim
zabieram teraz M na kolacyjkę i nadrobię Was wieczorkiem![]()
Ja juz po wizycie.
Wszystko ok waga 52.5 czyli tyle samo co mi wskazywało rano(4 kilo do przodu od poczatku ciazy). Pani doktor zbadała powiedziała ze rzeczywiscie dzidzia ładnie rosnie (ze duza)-maccica juz wysoko. Zabroniła mi sie kłasc na prawy bok, bo mozliwe ze mi uciska moczowód a tym ze ja leze na prawym moge sobie pogarszac. Dała skierowanie na przeciwciała-kontrola. Zrobiła USG-nadal dziewczynka, nic jej nie urosło. Blizna po CC wyglada ok, a swedzi mnie bo sie rozciaga. Bedzie ja kontrolowac. Nastepna wizyta 30 marca.
czesc dziewczyny :-) ja tylko na chwilke wlazlam na forum zeby napisac o wizycie. dzis bez szalenstw i entuzjazmu. wszystko ok niby i jednak chlopak. ale wizyta krotka, nic mi nie pomierzyl-ani dlugosci dziecka ani tetna...tylko potwierdzil ze Stas bedzie ;-) obejrzal kregoslup czy nie ma rozszczepu, serduszko-ze bije. raczki nozki ze sa. i powiedzial ze nie zrobi mi badania typowo polowkowego bo mam usg co wizyta i on sobie oglada co potrzeba. nie wiem jak mam sie do tego ustosunkowac. dobrze-on bedzie wiedzial ale jakby sie nagle cos z nim stalo to ja nic nie wiem i nic nie mam na pismie i dupa ciemna...slabe cisnienie mam dalej-100/70 waze 56 kilo (2 do przodu) ogolnie srednio zadowolona z tej wizyty jestem-lacznie chyba 10-15 minut trwala....aha dostalam znow luteine (wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) bo powiedzialam ze kiedys tam bolal brzuch jak na okres a on powiedzial ze nie moze tak byc. znow bede tyc koszmarnie. i mam miec diete bez soli na to puchniecie. aha-zdjec zadnych mi nie dal. klade sie bo zmeczona b jestem i wczorajsze niewyspanie wychodzi. nawet nie mam sily was poczytac. sorki bardzo-ale chyba mi wybaczycie. jutro nadrobie...ide poczytac m jak mama i twoje 9 miesiecy. dobranoc lipcoweczki

Dzień dobry, witam Was z rana z kapiącym nosem i bólem gardłacoraz gorzej mi po tym antybiotyku zamiast lepiej :/

he he agatha ja miałam tak przez ściane bar hamburgerowy i w rok przytyłam 5kg
ogladacie tvn?kobietka nie kochała się 21 lat jak dobrze zrozumiałam, dłuuugo![]()
perla witaj z powrotem :-)
ratunku!Ewcik moja mala dzis na wizycie wazyła 555 więc do małych nie należy! a ja mam 4 kg na plusie od początku i nie byłoby źle, gdyby nie fakt, że z tego 2,7kg przez ostatnie 5 tygodni przytyłam!!!
matko jak ja się źle czuje.......................aaaaaaaaaapsik!