Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) ogolnie srednio zadowolona z tej wizyty jestem-lacznie chyba 10-15 minut trwala....aha dostalam znow luteine (wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) bo powiedzialam ze kiedys tam bolal brzuch jak na okres a on powiedzial ze nie moze tak byc. znow bede tyc koszmarnie. i mam miec diete bez soli na to puchniecie. aha-zdjec zadnych mi nie dal. klade sie bo zmeczona b jestem i wczorajsze niewyspanie wychodzi. nawet nie mam sily was poczytac. sorki bardzo-ale chyba mi wybaczycie. jutro nadrobie...ide poczytac m jak mama i twoje 9 miesiecy. dobranoc lipcoweczkiSkrzat, ja mam en kojec od samego początku ciąży i bardzo sobie chwalę, pomógł mi na bóle miednicyA jeszcze dziś chcę zakupić do spania kojec Motherhood, któraś ma może? Ja same superlatywy słyszałam![]()

kurde coś z tymi wraczami nie tak, mój mnie za to na morfologie i mocz co 3 wizte tylko wysyła

ale powiedziała mi po drodze że się wstydzi sama za siebie i "jaka ja głupia byłam że nie pozwoliłam jej leczyć" i to takim głębokim dorosłym głosem aż byłam zszokowana no ale mogła być taka dorosła na fotelu
Ma kare zero komputera aż nie zaleczy zęba, no trudno.W sumie wyprawa 2godz.prawie i na nic.Lazanie za to zaraz zjem z biedrony:-)