reklama

Lipiec 2010

reklama
Bo tak się rozpisałam że mnie przegoniłyście:-p:-DMoja też pośladkowo ale Emi też długo tak siedziała, mamy czas żeby fiknęły, na razie się nie martwie;-)

A mój M właśnie zdał testy a zaraz ma jazdy na prawko bo nabił za prędkość za dużo punkcików:baffled:i to z mojej winy ostatnio aż 10 bo jak byłm taka chora to go zaklinałam żeby szybko wrócił z Warszawki i na 70 jechał 140:szok:przegiął:sorry2:głupio tak zdawać jak się od parunastu lat jeździ i to po kilkaset km w tygodniu:-pmam nadzieję że nie trafi na jakiegoś bubka złośliwego bo gotów go zwymyślać:-D

Haj dziewczyny :)
Ja dziś wyjątkowo wcześnie, bo przed 9-ą to zwykle oczu nie otwieram :) Ale obudziła nas rano mama M z informacją, że siostrzenica M urodziła o 3-ej synka :) A od USG w 13 tygodniu, potem na połówkowym i na takim w 30 tygodniu lekarze twierdzili, ze dziewczynka :D Baaardzo są zaskoczeni, ze z Amelki się Adaś zrobił ;)

Witam:-) ja dziś skoro świt,czyli o 8 hahaha,ale to tylko dlatego,że gotuję żurek i lansuję się przed wizytą u koleżanki i jej 3miesiecznego synka:-) korzystając z waszych rad po prostu zadzwoniłami zapytałam co przynieść w prezencie:-) zapierała się koleżanka, ale powiedziałam że i tak kupię, więc niech mówi, bo przyniosę jakiś szajs:-D kupiłam duuuże huggiesy i śliczną kurteczkę wiosenną,mamnadzieję że chociaż raz mały założy:-)

reklama
Witam:happy:

Ja dziś znowu tylko na chwileczkę.Mam nadzieję,że niedługo jakoś się z tym wszystkim odrobię i będę miała więcej czasu na forum.Ostatnio nawet jak przy kompie siedzę,to robię tylko rzeczy związane z nowym pomysłem na mały biznesik;-)Jeżdże przez pół dnia po hurtowniach,a jak przychodzę do domu to padam dosłownie, a przecież dzieciakami też trzeba się zająć.Znalazłam chyba to czego szukałam i jutro jedziemy do Katowic, jak tam zrobię zakupy to narazie będzie wszstko i pozostanie tylko sprzedawać:happy:
Vanilka.Atabe moje kciukasy oczywiście są zaciśnięte za Wasze udane badania.

Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry