reklama

Lipiec 2010

beatko nie jestes sama!!ja tez jeszcze nie znam plci a kolejna wizyte z usg mam wyobraz sobie dopiero 19 kwietnia,chyba ze uda mi sie dostac gdzies tutaj prywatnie,zobaczymy.jesli chodzi o zakupy to brak mi mnostwa *******kow a najgorsze ze tutaj w sklepach albo wszystko rozowe albo niebieskie dlatego wyszlam z zalozenia ze lepiej dziewczynke w niebieskie wystroic niz chlopaka w roz:)

reklama
Hej!!
Ja już po glukozie:baffled:bleee ale dalam radę. Jutro wyniki wszystkich badań i za tydzień gino!:-)
Idę zaraz na spacerek, bo dostałam motywacji. Wczoraj była ciężarna koleżanka w 9 miesiącu i od początku przytyła 10 kg. Mi tyle wyjdzie chyba za tydzień:zawstydzona/y: Już się źle czuję z tą wagą, a tendencja rosnąca. Dlatego będę spacerować i już.:happy:

ja uciekam na zakupy do rossmana i po jakies buleczki na drugie sniadanko!!

oj madziu biedaku,herbatka z cytrynka i pod kolderke!!!

a tam mruczka razem zrzucac bedziemy!!

cześć kobitki z rana:-)

ja dzisiaj idę na troszkę badań - toxo, odczyn Coombsa, mocz i morfologia.

Dziewczyny ile ja wczoraj jadłam, jeszcze nie miałam takiego dnia, aż wielkie wyrzuty sumienia mnie złapały wieczorkiem, a małe tak bardzo kopało, że koc podskakiwał (byłam nim przykryta)

Anetka, gratulacje, teraz masz luz blues:-)

louise - mój gin dokładnie to samo mówi, nie ma typowo połowkowego, bo ja co 3 tyg sobie wszystko kontroluję na USG, a ja dla swojej pewności do innego (znanego w USG, nie prowadzi ciąż, tylko USG się u niego robi) się umówiłam, tak dla swojego czystego sumienia:-)
Ja też biorę cły czas Duphaston, jakiś czas temu mi zabrakło i nie brałam 3 dni, to tez mnie brzuch jak na miesiączkę bolał, więc już wolę brać i się nie zamartwiać.

kacperek i fasolka, ja mam 20 tydzień i do tej pory czułam tylko wieczorem jak spokojniutko leżałam, a teraz to już daje na całego, w ciągu dnia też czuję, a wieczorami to samego siebie przechodzi. Już porządne kopniaki.

ashika, zdrowia dla taty

Beatka, ja nie wiem co u mnie w brzuchu, idę 10/03 do mojego gina i nie robię sobie nadziei , ze mi powie, ale 12/03 ide do innego i tu juz mam wielkie nadzieje, że się dowiem.

Witajcie :)
Magdzia do łóżka szybko się wygrzewać ,bo to jest najlepsze lekarstwo-wiem po sobie ;)
Dziewczyny powodzenie na wizytach i czekamy na relacje!!
Ja się trochę lepiej czuję na szczescie-katar mija , jeszcze trochę kaszlę - no ,ale mam nadzieję,że to też przejdzie.

Witam dziewczynki z teoretycznego ranka

wszystkim chorym duzo zdrowka
tym co juz wiedza co siedzi i ile wazy gratki
tym co ida do gina powodzenia
reszcie calej milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry