cześć kobitki z rana:-)
ja dzisiaj idę na troszkę badań - toxo, odczyn Coombsa, mocz i morfologia.
Dziewczyny ile ja wczoraj jadłam, jeszcze nie miałam takiego dnia, aż wielkie wyrzuty sumienia mnie złapały wieczorkiem, a małe tak bardzo kopało, że koc podskakiwał (byłam nim przykryta)
Anetka, gratulacje, teraz masz luz blues:-)
louise - mój gin dokładnie to samo mówi, nie ma typowo połowkowego, bo ja co 3 tyg sobie wszystko kontroluję na USG, a ja dla swojej pewności do innego (znanego w USG, nie prowadzi ciąż, tylko USG się u niego robi) się umówiłam, tak dla swojego czystego sumienia:-)
Ja też biorę cły czas Duphaston, jakiś czas temu mi zabrakło i nie brałam 3 dni, to tez mnie brzuch jak na miesiączkę bolał, więc już wolę brać i się nie zamartwiać.
kacperek i fasolka, ja mam 20 tydzień i do tej pory czułam tylko wieczorem jak spokojniutko leżałam, a teraz to już daje na całego, w ciągu dnia też czuję, a wieczorami to samego siebie przechodzi. Już porządne kopniaki.
ashika, zdrowia dla taty
Beatka, ja nie wiem co u mnie w brzuchu, idę 10/03 do mojego gina i nie robię sobie nadziei , ze mi powie, ale 12/03 ide do innego i tu juz mam wielkie nadzieje, że się dowiem.