Ale numer, ja dziś pierwsza:-)Witam witm.
ashika zdrówka dla taty, wiem że się martwisz ale takie operacje są bardzo częste więc lekarze mają wprawe i będzie dobrze,na pewno, uszka do góry.
Vanilka oj to musiało w tobie faktycznie się nazbierać smutków,dobrze że mogłaś się wyżalić mamie na pewno Ci teraz lżej a mama?mama zawsze jak to mama będzie się martwiła o Ciebie czy dobrze czy źle bo takie już są mamy, wiemy po sobie prawda;-)
mruczka smacznego:-)
patipaula no najlepsze że ja w jej wieku byłam taka sama,kiedyś zwiałam z fotela

ale to były też inne czasy, mleczki w szkole na żywca rwali to samo z leczeniem więc miałam traume widocznie

no i było mnie czym przekupić a teraz nie ma czym bo wszystko jest
tiffi przegięcie te ceny. Ja kupiłam co prawda Emi jak się urodziła w tej cenie mebel ale była to bieliźniarka solidna drewniana którą przemalowałam na biało bo malowne były jeszcze droższe i do teraz służy w sypialni eksia:-)wogóle miałam łatwe zadanie bo oprucz tego mebla w tamtym pokoju żaden więcej się nie zmieścił

a w nowym miejscu mebelki ikea bo tanio więc nie będzie żal zmienić jak podrośnie no i w miarę potrzeby można dokupić elementy.Ale gdybym wygrała w totka........