reklama

Lipiec 2010

kacperek moja mała bombarduje mnie tak solidnie od 3 tygodni :tak:dziś jak kopnęła to mi ręka z myszką podskoczyła bo akurat oparłam na brzuchu:-p

ewelad to Ci przypasił gin faktycznie:-)

Idę zjeść i nynkać bo mnie śpioch już męczy, dobranoc brzuchatki:happy:

reklama
mammi dzieki za odrobine wiary we mnie

louise witam na diecie bez soli nie bede sama

Dziewczynki mnie chyba nie bedzie jakis czas albo z doskoku bo moj ojciec wyladowal w szpitalu i bedzie mial operacje na sercu maja mu wymienic zastawki bo sie nie domykaja i nie zamykaja ale nie znam szczegolow :-(

Milej nocki
dobranoc
Oj ty to sie masz kochana, trzymaj sie i odezwij sie czasami jak bedziesz miala chwile, trzymamy kciuki zeby bylo wszytsko ok.

Ja też jakoś na początku pytałam ginkę jakie bóle powinny mnie zaniepokoić - powiedziała, że takie miesiączkowe, ale o wiele silniejsze. Wszystkie inne pobolewania, kłucia, rwania to efekt powiększającej się macicy.

A jeśli chodzi o ruchy dziecka - hmm moje wybitnie szaleje pod wieczór i w nocy. Dzisiaj o 3 obudziłam się na siku, to mała skakała jak nigdy dotąd. po tatusiu chyba odziedziczyła nocny tryb życia. Już się śmieję, że mamusia będzie chodzić spać a tatuś będzie niańczył córeczkę. :-D

Witam z wieczorka ...
Pol dnia poza domem bylam ..

Teraz skonczylam z mama rozmowe na skypie -wyryczalam Jej sie :-(
Troszke mi sie nazbieralo i musialam to z siebie wyrzucic ..a wiadomo mama jak to mamy ..wyslucha,doradzi ..
.
troszke mi lepiej na serduszku .
Choc smutno tez bo wiem jak przezywa chorobe taty ,jego pobyt w szpitalu ,a ja jeszcze Jej swoje zmartwienia daje .

Przeczytalam troszke co pisalyscie ale nie nadrobie bo duzo tego .
Jutro mam usg na 9 jak wroce dam cznac co i jak ..choc jaknigdy strasznie sie boje tego usg .

Ashika matko,teraz u Ciebie w rodzince sie narobilo ..zdrowka rowniez zycze!!!

Witam nowe mamy .

uciekam spac dobranoc.

jedyneczka dużo mebelków mi się podoba, ale wiesz za każdy element ok 1000zł to dużo
louise sprawdź sobie na spokojnie co to za tynki co za podkład, a ile płacicie za nie ?
Ty masz często USG, więc nie ma co się stresować tym bardziej, że pooglądał dzidzię, a co do ciśnienia ja mam takie samo i taką samą wagę jak ty
asieńka dobrze że idziesz na konsultacje
mruczka ja parę dni temu poczułam dzidzię i teraz już tak odczuwam, więc pewnie teraz się rozkręci
aneta h gratulacje ogromne, to jak mamy cię tytułować???
patupaula fajnie że wszystko dobrze z dzidzią
kacperek i fasolka ja czuję smyrnięcia i kopniaki
mysza co do bóli to mnie dzisiaj właśnie brzuch pobolewa, ale to sa głownie kłucia takie nagłe i krótkie

Ja jutro jadę na badania mocz, krew, tarczyca, a tak mi się nie chce, ale jak trzeba to trzeba. Dzisiaj jakoś mnie kłuje coś w prawym boku, ale to chyba nic złego, zresztą sama nie wiem które bóle są normą a które nie. Dobrej nocy

hej dziewczynki:-)

my po wczorajszej wizycie dowiedzieliśmy się, że nasz junior waży 480g no i potwierdzono, że jest chłopcem:-) jak zawsze był bardzo ruchliwy, nadal jest w położeniu pośladkowym, ale ma jeszcze czas, żeby się obrócić ;-)

reklama
Ale numer, ja dziś pierwsza:-)Witam witm.

ashika zdrówka dla taty, wiem że się martwisz ale takie operacje są bardzo częste więc lekarze mają wprawe i będzie dobrze,na pewno, uszka do góry.

Vanilka oj to musiało w tobie faktycznie się nazbierać smutków,dobrze że mogłaś się wyżalić mamie na pewno Ci teraz lżej a mama?mama zawsze jak to mama będzie się martwiła o Ciebie czy dobrze czy źle bo takie już są mamy, wiemy po sobie prawda;-)

mruczka smacznego:-)

patipaula no najlepsze że ja w jej wieku byłam taka sama,kiedyś zwiałam z fotela:-Dale to były też inne czasy, mleczki w szkole na żywca rwali to samo z leczeniem więc miałam traume widocznie:baffled:no i było mnie czym przekupić a teraz nie ma czym bo wszystko jest:-p

tiffi przegięcie te ceny. Ja kupiłam co prawda Emi jak się urodziła w tej cenie mebel ale była to bieliźniarka solidna drewniana którą przemalowałam na biało bo malowne były jeszcze droższe i do teraz służy w sypialni eksia:-)wogóle miałam łatwe zadanie bo oprucz tego mebla w tamtym pokoju żaden więcej się nie zmieścił:-Da w nowym miejscu mebelki ikea bo tanio więc nie będzie żal zmienić jak podrośnie no i w miarę potrzeby można dokupić elementy.Ale gdybym wygrała w totka........:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry