reklama

Lipiec 2010

reklama
Nie sztyftów nie. W aptece pani poleciła mi spray do nosa firmy heel - euphoribium homeopatyczny, który nawet u niemowląt można stosować ale nie pomaga... i powiedziała, że innych nie powinnam bo powodują obkurcznie naczyń krwionośnych czy coś..

Nie sztyftów nie. W aptece pani poleciła mi spray do nosa firmy heel - euphoribium homeopatyczny, który nawet u niemowląt można stosować ale nie pomaga... i powiedziała, że innych nie powinnam bo powodują obkurcznie naczyń krwionośnych czy coś..

tego sztyftu możesz spróbować. Pamiętam nawet, że jak siedziałam w poczekalni u gina, to kilka kobitek sztachała się właśnie tym. Jak mówię, mój lekarz zabrania wszelkich leków, a na to się zgodził.
A jak się boisz, to jutro poniedziałek i możesz chociaż zadzwonić do przychodni do internisty i zapytać, co owolno na przeziębienie ciężarnym łykać

ewa81 mnie najbardziej pomagała maść majerankowa pod nos,dla mnie bomba;-)no i standard wapno, rutinoscorbin, piciu dużo, mleko z miodkiem i czosnkiem:happy2:

geperty zobaczę jutro ten sposób w mozilli bo dziś mi się już nie chce przechodzić a w eksplorerze nia działa:sorry2:A kolorkami byłam dzisiaj mile zaskoczona:happy2:

Jeszcze bigos wcięłam:baffled:

u mnie też dziś wieczorem królował bigos z zamrażarki wytargany.. :-)

Nowa kolorystyka jest super!Szaleję za kolorem zielonym więc jestem zadowolona z nowego wyglądu :-)

Życzę wszystkim dobrej nocki!Lecę myju myju i spać.Niestety trzeba rano wstać...:dry:(nie czuje,że rymuje :-D)
Dobranoc!;-)

Witam,
poszukuje kogoś kto miał wcześniej problem z maluszkiem, który miał zdiagnozowaną uropatię zaporową. Ja jestem teraz w 21 tygodniu ciąży i lekarz wykryl właśnie takie niprawidlowości w rozwoju dzidzi...bardzo chcialabym się skontaktować z mamami kore mają doświadczenie w tym temacie... pozdrawiam

Hej kobietki!
Wczoraj ostatnia i dzisiaj pierwsza :-)

Przedewszystkim to wszystkiego najlelszergo w dniu naszego święta :-) Mam nadzieję,że żaden M nie zapomni dziś o tym szczególnym dniu i każda z Was spędzi ten dzień miło :tak:

Ja jem wlaśnie śniadanko i zaraz uciekam.Mam dziś dosyć zabiegany dzień ale mam nadzieję,że uda mi się dzisiaj jeszcze do Was zajżeć ;-)

Miłego dnia laseczki :-)

Witam się i ja !!!
Ale wcześnie mi się wstało, ale M już poleciał pewno po kFiotki, a słoneczko tak ładnie świeci, że grzechem byłoby dłuższe spanie:-)
Umyłam łepetynkę i zaraz jakieś śniadanie przekąszę.

Z okazji Naszego Kobiecego Święta, życzę Wam kochane brzuchatki, żeby Nasi mężczyźni pamiętali o Nas na co dzień i żeby zdawali sobie sprawę, że mimo Naszej silnej płci, trzeba Nas czasem pogłaskać i przytulić :-)Zobacz załącznik 222415

reklama
hej babki:-)
najlepszego dla wszystkich foremek;-)
ja miałam weekend intensywny pod względem żarcia w sobote byliśmy na imieninach, a w niedziele na urodzinach- przytyłam 0,5kg przez 2 dni :szok: dzisiaj ide do szkoły rodzenia na zajęcia ruchowe- wreszcie jakaś odskocznia od żarcia będzie:-P
ide was poczytać bo mam zaległości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry