reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki ,oczywiscie zycze Wam i sobie duzo ,duzo cierpliwosci do tych naszych panów co by nam kwiatki dawali nie tylko od swieta ale tez bez szczególnej okazji i aby byli na miejscu zawsze wtedy gdy ich potrzebujemy.a teraz lece troche nadrobic bo wekeend był i dzamenka nie wie o co kaman

reklama
cześć Dziewczyny!
spełnienia marzeń z okazji naszego święta:)
zbieram sie zeby coś na ogólnym napisać ale jakoś nie moge sie wbic w dyskusje, nie nadążam:/ na razie udzielma sie troche na wątkach o wózkach, ciuchach itp ale mam nadzieje ze nie bedziecie miec nic przeciwko że czasem wpadne i tu cos naskrobać.

całą noc szalał sztorm i dalej okropnie wieje, strasznie nie wyspana jestem:/
przeziębienie ostatnio przechodziłam ale dość łagodne. nie brałam nic z leków poza apapem na ból głowy. a tak to herbatka z miodem i cytrynka, mleko z czosnkiem, rosołek, i inhalacje z rumianku żeby nos oczyścić.

Witajcie dziewczynki :)
Wszystkiego naj z okazji naszego święta :))

Ja mam mega katar-i chyba to jednak uczulenie bo też oczy mnei szczypią , wypiłam już wapno -zobaczymy czy pomoże.
Atabe ja też przez weekdnd pół kilo nabrałam-apetyt mam straszny wrrrrrrrrrrr.......................

hej dziewczynki:-)
wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:-)
ale sporo naskrobałyście przez niedzielę-trochę miałam nadrabiania;-) wczoraj byliśmy u moich rodziców na obiedzie- kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty, pieczeń z sosikiem- mniammmm.... a potem lody wiśniowe Carte d`Or.. ahhhh...
dziś idę na jogę, więc będzie chwila bez żarełka:-) dziś rano bardzo się zmartwiłam, bo nagle, w pewnym miejscu koło pępka brzuch zrobił mi się strasznie twardy, pojawiła się taka "kula".. nie wiem, co to było, może główka Małego? po chwili już tego nie było-ale to już drugi raz tak mam, ostatnio w nocy tak mi się stało. Nie wiem, co to..:baffled:

magdzia trzymam kciuki za wizytkę dzisiejszą;-)będzie dobrze[/b]

Laseczki, powiedzcie mi, gdzie jest ta nasza wątkowa grupa zamknięta?? bo ja się chyba w tym nie orientuję:zawstydzona/y:

dziś rano bardzo się zmartwiłam, bo nagle, w pewnym miejscu koło pępka brzuch zrobił mi się strasznie twardy, pojawiła się taka "kula".. nie wiem, co to było, może główka Małego? po chwili już tego nie było-ale to już drugi raz tak mam, ostatnio w nocy tak mi się stało. Nie wiem, co to..:baffled:

ja miałam podobnie dzis rano ale ta kulka była z boku. nie czułam wtedy zeby dzidzia kopała wiec nie wiem czy to bebe czy cos innego

Hej Kobietki.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:happy2: Dla mamusiek i tych malutkich kobietek w brzuszkach również;-)
Linka do aukcji wrzucam na zamknięty.Na zamkniętym opiszę Wam też moją poranną "przygodę".:baffled:
Miłego dnia kochane:-)

no właśnie, dziwne to... może dzidzia sobie przepłynęła z jednej str na drugą i to faktycznie była główka??

może:-) albo jakies mega gazy co u mnie nie było by niczym dziwnym hehe. osobiście wole wersje że to dziecko;-) czuje je już bardzo wyraźnie od jakiegoś czasu i podobno jest duże wiec mozliwe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry