Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie sztyftów nie. W aptece pani poleciła mi spray do nosa firmy heel - euphoribium homeopatyczny, który nawet u niemowląt można stosować ale nie pomaga... i powiedziała, że innych nie powinnam bo powodują obkurcznie naczyń krwionośnych czy coś..

bo glosowali za wanna ja kabina i poszedl kompromis prysznic w wannie, ale wanna mniejsza i kupilsmy wczoraj akrylowa za 150 zeta razem z nogami
fuks jak diabli podobno jakas przecena weekendowa i M mowil ze jak pojechal to juz zmieniali ceny bo byl po 21 dopiero po nia, dzis masa pracy bo lazienke trzeba oproznic
niecierpie tego ale coz. Plytki znalezione, normalnie cud jakis zabralam M do leroy i zaczelismy ogladac plytki potem mu mowie: mnie sie te najbardziej podobaja a on mnie tez i bierzemy :-) przyjechalismy do domu i z niesmialoscia pokazuje babci a ona wybredna i przygotowana ze brzydkie ze na starosc bedzie takie brzydkie sciany ogladac a tu niespodzianka babci sie podobaly ze cieple ze spokojne :-):-) Umywalka tez wybrana kibelek raczej tez wiec odwalilam wczoraj kawal roboty :-) a dzis jade po obiadku robic projekt z grafikiem zeby mialo rece i nogi a i plytki na podloge musze dopasowac :-( 

przytyla to schudnie ehhh
na razie to bezforemniak jestem ;-)
:-( lece nadrabiac zaleglosci w lazience, a jeszcze mi sie synek przeziebil i zamiast w przedszkolu w domku siedzi. JAkos jak jest co robic to doba jakas krotka jest 
czesc dziewczyny-wszystkiego naj naj naj w dniu naszego swieta-choc dla mnie to dzien kobiet jest caly rok-jezeli chodzi o obowiazki ;-) wstalam po zaspaniupierwszy raz od dawna-majki nawet nie obejrzalam.wrrrr. ide zjesc sniadanko ;-)
kasik mialas zwolnic a ty wizyty caly weekend. i na nogach. i wknajpce do 1.00. baty beda :-)
ale ja zjadłam wcześniej wielką pizzę i generalnie więcej nie byłam w stanie zjeść bo brzuch miałam jak balonJa też już się żegnam, czekam na M i mam nadzieję że z okazji jutrzejszego dnia kobiet namówię go na mizianie po plecach:-)
tiffi tym bardziej mi wstyd jak przeczytałam co ty zjadłaś na kolację a co ja![]()