reklama

Lipiec 2010

ashika u nas tez jest dylemat (jeśli dostaniemy kredyt hipoteczny)- ja za kabiną, M za wanną.. chyba M jednak postawi na swoim, bo mówi, że jak w takim natrysku kąpać dzieci? a w wannie przecież to dla dziecka wielka radocha:-)

co do tego mojego dzisiejszego "zjawiska", to chyba faktycznie była to główka, bo taką miała spoistość..

ewelad no właśnie ja jeszcze ruchów na brzusiu nie widzę, chyba za dużo tłuszczyku mam:zawstydzona/y::-)

reklama
A mój M. przed chwilą urwał się z pracy i wpadł do domu z frezjami, kupił 3 od siebie i 3 żeby mi synek wręczył :-), od razu wpadłam w lepszy nastrój :-).

Ewcik ja też stawiam, że to dzieciątko :tak:, a mój brzuszek też się unosi przy kopniakach i M. już w zeszłym tygodniu czuł pod ręką :tak:, także bąble potrafią przyłożyć :-D.

tiffi Potem to mój ulubiony kabaret- bajki dla potłuczonych:-) oglądaliśmy parę lat temu chyba przez 2miechy na okrągło:-)
Ewcik to chyba nie kwestia tłuszczyku- ja do chudzinek nie należę:-) widocznie dziecko ma adhd -po mamusi haha

A teraz z innej beczki, może uzyskam od was pomoc, jak wypełniam PIT-37 (rozliczam się razem z M.) to mogę faktury za internet (widniejemy na nich oboje) odliczyć tylko mojemu M., bo mamy w sumie 660zł, więc nawet nie przekracza limitu na osobę? I drugie pytanie w załączniku PIT/O w uldze na dzieci mogę wpisać całą kwotę 1112,04zł M. czy muszę ją dzielić? Bo ja wpisałam całe odliczenie M. i zaznaczyłam, że jemu przysługuje za cały rok, bo nie bardzo rozumiem żeby jemu wpisywać, że np. przysługuje od stycznia do czerwca, a sobie od lipca do grudnia, kto to wymyślił, skoro razem mieszkamy? Jakbym miała pewność, że mogę wszystko M. powpisywać to bym pocztą wysłała, a tak to muszę jechać do skarbówki, żeby mi sprawdzili :dry:.

Witam:-)

Ja to mam dzis swieto dwa w jednym;-)(troche to niesprawiedliwe;-, ale tak jest gdy sie ma imieniny w dzien kobiet)) Ide poczytać co naskrobałyscie:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry