reklama

Lipiec 2010

reklama
Emih milo cie widziec ale te bakterie to przeginaja my tez ciebie troszke chcemy
DDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOO zdrowka

patipaula zgoda juz nieaktualna :-( na chwile obecna nie chce go widziec

Mama moja ma wirusowe zapalenie oskrzeli i nawet nie mam z kim isc wybrac podlogi :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBIETKI:-)

Mnie chyba umęczyła sobotnia impreza z raczej ten katar podły bo dziś rano byłam nietomna i wstałam o 11ej:szok:Potem nawał roboty dla firmy M i dopiero doczytałam wsio co naskrobałyście.

ewa81 rutinoscorbin można, gin mi zalecił a ta maść to po prostu maść majerankowa-nie ma jakiejś nazwy specjalnej i kosztuje ok 4zł:happy2:

kusska wpadaj na pogaduchy jak najczęściej;-)

ewcik to pycha obiadek miałaś u rodziców, uwielbiam taki zestawik:-)mnie też w jednym miejscu pojawiaja się już jakiś członeczki małej, ale czy to głowizna czy piętka trudno wyczuć:tak:

kassik ja raz mojego mało nie wywaliłam z samochodu tak się mądrzył na gazie:wściekła/y:to był pierwszy i ostatni raz, teraz nie komentuje;-)

agatha spokojnie, będzie oki na połówkowym;-)ja mam jutro zwykła wizytę a połówkowe w sobote więc ja też będę marudzić w piątek:-Da co do seksu po porodzie mój eks był nawet bardziej chętny nawet niż przed:-Dale zdarza się że nabierają ojcowie wstrętu, może to niedojrzałość uczuć albo większa wrażliwość estetyczna?:confused:M będzie ze mna, był też przy Julci i nie wyobraża sobie aby go nie było.

louise he he spodobał mi się tekst o rezygnacji ze smaczniejszych rzeczy niż jajo na miękko:-Dkolegę głupio zjechać tak jakby mu się należało prawda?:sorry2:Myslisz w dodatku że kolega to zrobi jak dla siebie a tu d...pa:baffled:Moja mała to czuję że kręci się na rózne strony właśnie, gołym okiem już widzimy jak gdzieś się wypnie albo bodnie, często leży w poprzek bo czuję ją z obu stron:-)A żurek nie ma jak domowy, z dużą ilościa czosneczku i majeranku lubię choć z torebki też czasem zapodaję jakieś zupki z lenistwa:-pI gratki połówki:happy2:

madzik współczuję kataru wiem jak to jest:no:mnie czasem już trafia:wściekła/y:

ewelad to miły twój kochany, śniadanko kwiaty no no no:tak:a jawnogrzesznic tu więcej w tym ja:-D

ashika po pierwsze gratki udanych zakupów i jaka jednomyslność przy wyborze płytek, chyba pasujecie jednak z M do siebie:-Dwannoprysznic dobre rozwiązanie, ja malą Emi kąpałam w brodziku prostokatnym i kicha bo cała była na wierzchu a w wannie to frajda dla malucha, no dobra, przyznam że dla mnie też:-D

geperty też M miły o kwieciu pamiętał:happy2:

patipaula, beatka wszystkiego naj z okazji imienin:tak:

kassik ja tez zaczęłam myśleć o porodzie a właściwie o znieczuleniu pomyślałam bo choć jestem gotowa na poród bez znieczulenia i nie jestem jakoś przezrażona strasznie to pomyślałam że to komfort musi być i taki człowiek trzeźwy a nie stłamszony bólem:baffled:ale moja była b. dobra lekarka mówiła zawsze że lepiej unikać ZO przy sn bo ryzyko zawsze większe kleszczy albo próżnociągu i tak się obawiam tego:confused:

emih biedulko no fatum jakieś na choróbska wisi nad wami, mam nadzieję że może po takim nawale wszystkiego naraz póxniej nastąpią lata zdrowia i spokoju, oby jak najszybciej;-)

A mój M zapomniaj że już mi dał tą kaskę wczoraj z parapetu i pytam go jakby nigdy nic wieczorem czy mi da na butki na dzień kobiet ze 100 a on dobrze kochanie:szok:szkoda że nie zawołałam więcej:-D
A oglądacie usta-usta?Nam się spodobał:tak:

dziękuję bardzo za życzenia :tak::tak::tak::tak:
patipaula Tobie też wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrówka!

Dzisiaj jestem z Wami do 17-stej :cool2: choć raz będę w miarę na bieżąco

no u nas w wynajmowanym mieszkaniu jest ciepło i sucho, może to je uśmierciło... ja je pielęgnowałam tylko wstawiając od czasu do czasu do miski z wodą i czasem z nawozem.. a `propos tego prysznica, to całe je psikasz, tak? jak się przeprowadzimy, to z pewnością zakupię sobie kilka sztuk:-) a a jakim miejscu je trzymasz?

Ewcik - lekkim strumieniem, letnią wodą, liście i korzenie, nie wolno kwiatów, bo opadną. trzymam je na pn - wsch. parapecie, bo na innych nie kwitną. Storczyki nie lubia południowych ekspozycji.;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBIETKI:-)

kassik ja raz mojego mało nie wywaliłam z samochodu tak się mądrzył na gazie:wściekła/y:to był pierwszy i ostatni raz, teraz nie komentuje;-)

Ja mojego wywalałam za każdym razem, wiązanka leciała, ale nie chciał wyjść, a siłą i tak go nie byłabym w stanie go wyrzucić - niestety on jest tym mocniejszym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry