reklama

Lipiec 2010

reklama
Jutro mam gości i mega dylemat co zrobić do jedzenia??!! dziewczyny pomóżcie;-) bo jakbym miał szykować pod swój gust to podałabym ogórki z nutellą:-D

Ja ostatnio mam gości co weekend i serwuję im prostą, ale pyszną:
gotowany na kostce filet z piersi kurczaka/indyka, pokrojony w kostkę
pokrojone w kostkę ogórki konserwowe
jedna - dwie puszki kukurydzy, zależy ile robisz
pokrojona w kostkę cebulka lub por
5-6 gotowanych pokrojonych w kostkę jajek
ja posypuję wszystko sosem włoskim Knorra (takim, co się go powinno z wodą i oliwą rozrabiać - ja tylko posypuję) i dodaję majonezu

Łatwa, szybka i smaczna :) Prawie jak ogórki z nutellą ;)

A jak chcę coś lepszego, to robię taką:
Wielkie Żarcie - Przepis - sałatka warstwowa na imprezę

Też super, jak ktoś lubi tuńczuka :)

a ja jestem skorpionica :-) a mój M potulny baranek hihi

Ja też skorpionica, a mój M bliźniak i dlatego nie chcemy, żeby synek o bliźniaka zahaczył :D

Ania Pestka - wszystkiego najlepszego kochana ;-)
A Wy pewno jesteście z siebie bardzo zadowolone, że smaka koleżankom robicie ?!?
U mnie bida... ciast nie będzie,,, gyrosa też nie... leniwa jestem. Może w weekend się szarpnę na tą sharmę ;-)

Dzamena, moja mam jest IDENTO. Tekst dla mnie zawsze będziesz dzieckiem, znam na pamięć, ale pewnie coś w tym jest:-)
Ale się nasłucham zawsze: załóż czapkę, nie siedź tak bo brzuch ściskasz, nie trzymaj laptopa na kolanach itd itp
A w ogóle to gdzie idziesz na to 3D? NIe nastawiaj się na dziewczynkę, życzę Ci jej bardzo, ale nie chcę żebyś znowu się rozczarowała i miała zły humor.... pomyśl sobie, że to na pewno fajny koleś będzie ten twój synek, a jak będzie dziewuszka to doipero będzie radocha:-)

Nastraszyłyście mnie tym termoforem, juz go odstawiam, ale jak ja przeżyję nawrót rwy?????

ania_pestka
: HAPPY BIRTHDAY

Tweenie, współczuję, nie znoszę gołębi, bleeeee

Ja spadam do wieczora, ale MUSZĘ tu zajrzeć wieczorem, trzymajcie się dziewczynki.

uffff, właśnie wróciłam z zakupów... padam, tak się zmęczyłam.. tak ciepło jest, że siedziałyśmy sobie z koleżanką na ławeczce, podjadałyśmy lody i wystawiałyśmy buźki do słońca:-) uwielbiam wiosnę:-)

co do obiadku, miałam ochotę na placki ziemniaczane, ale M wynalazł jakiś nowy przepis na rybę w cieście z mąki kukurydzianej-zobaczymy, co z tego wyjdzie:-)

ania_pestka sto lat kochana:-)

madzik udanego wyjazdu, zazdroszczę:-) też coś trzeba wykombinować na weekend, taka pogoda cudna:-)

ten przepis na szarlotkę boski, chyba sobie zrobię na niedzielę- w końcu, bo nie mamy piekarnika, więc to ciasto będzie idealne i jakie proste;-)

co do znaków zodiaku, to ja jestem Wodnik a M Waga:-)

Hej BABY!!!!
Witam sie z wami cieplutko :-)
Mam taki wspaniały humor, piekna pogoda wreszcie ..... :-D
A jutro ten ślub dziadka i mam sukienkę nawet z tego huppy mum zaraz podesle zdjecie jej jak mniej wiecej wyglada. Ale nie wiem czy czarne rajstopy beda do tego pasowały. W koćnu to nie ślub młodych, tylko starych no i bez wesela tylko taki obiad w knajpie dla bliskich osob ( 20)
Myslicie ze ujdzie mi to na sucho jak bede ubrana czarno szaro, czy za bardzo pogrzebowo?:-p

A ja was czytam, placki przypalam, ale co tam: czytam :cool2: i się ślinię na sałatkę Vanilki ...

Apropo "szczawiu" ;-)... Dupka już mi obwisła, więc nie wiem czy taka niezła ;-)
ja mialam to samo jak nalesniki smazylam haha :)
niezla,niezla !!

ja tez zamiast majonezu naturalny dodaje ..
az sama sobie smaka zrobilam na gyrosa ;p
dzisiaj odpada bo plecy mnie bola .

d282..jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry