reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzamena zdrówka dla małego życzę i gratki z powodu rocznicy !
Vanilka coś Ci ten katar nie chce odpuścić-może spróbuj wapna -mi często pomaga.
Ja zaraz lecę na małe zakupy do sklepu obok i do kiosku-kupię sobie gazetki na dzisiejszy nudny dzień.

Ewcik A brałaś moze na kaszel tabletki Thiocodin sa rewelacyjne, bardzo szybko kaszel po nich mija. Pytałam sie lekarki i mowila ze mozge brac je jak meczy mnie kaszel (gdy bylam chora). Brałam po pol tabletki.

dzamena Gratulacje z okazji wczorajszej rocznicy slubu:-)

reklama
cześć dziewczynki, ale cisza w weekend na forum była....

Ja siedzę w pracy sobie i skrobie z Wami:-)

Naszło mnie przez weekend na urządzanie gniazdka i wymyśliłam już w zasadzie całkowicie pokój dla małej. Bedie połączenie fioletu z groszkową zielenią ibiałe meble. Jak tylko M wróci to go przegonię po sklepach i już będziemy robić chyba powoli.

Wczoraj wybrałam się z Majką do parku, ledwo ujechałysmy troszkę autem (muszę dojechac do tego parku) zaczęło lać, ale na szczęście miałyśmy parasolki, mam nadzieję, że żadnego przeziębienia z tego nie będzie...

Atabe, zycze poprawy humorki, to przez tych gości pewnie..

Mruczka mam podobne odczucia co do seksu w ciąży: po pierwsze zwyczajnie mi się nie chce, po drugie wszelkie wygibasy wychodzą znacznie trudniej, po trzecie boję się o brzuch, po czwarte czuję się gruba itd itp, odbiorę sobie po porodzie, tak pewnie z 6 tygodnie po, ale już będę chuda
mam nadzieję.

Dzamena, życze powrotu do zdrowia małemu...

Tweenie, Bella HAppy maja wycięcie na pępek,ale mi jakoś nie podchodziły, wywijałam pampersy normalnie i nie obcierało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry