Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak jest u was maść majerankowa to może spróbuj
ciuchy do pralki a dziecko pod prysznic od razu, nieraz się zastanawiałam skąd tyle tego się mieści w takim małym brzuszku

nie smutaj się już, pierdziel bałagan, zrobiona będzie łazienka to na spokojnie sobie wszystko pomalutku porobisz. Ja teraz wchodzę do Emi i mówię co ma sprzatnąć. Fakt że ubrania jak złoży to mnie skręca ale musi się przecież nauczyć. Wszystko zresztą tak po łebkach robi, do szafy wcisnie i gotowe ale cóż, to akurat ma po mamusi
) ale i tak sprzeczamy się czasem przez firmę bo choć nie powie nic to ja widzę że sobie coś tam mysli i juz jestem zła.Po drugie myslałam że ta ciąża będzie takim czasem spokoju a jest nerwówka:-(po trzecie lubiłam prace na etacie bo po pracy luzik a tu cały dzień jestem w pracy i obcy mi wydzwaniają zakłócając moją intymność domową
No ale była to jedyna okazja aby spróbować z czymś swoim bo mamy inne źródła utrzymania więc nie ryzykujemy dużo.No i wizja szybszej rozbudowy mnie motywuje;-)więc może spróbuj?a co by to miało być?
przytulne to wnętrze, lubię taki kolorki w sumie będę mieć podobnie widać jak ty tylko w chłodniejszych odcieniach i na odwyrtke kolory bo kanape mam w brązie
a M mi obiecał taka jasną kanapę jak już góra będzie i sypialnia osobno bo mi się śniło ostatnio i mu opowiedziałam że uprawiamy nieziemski seks na białym narożniku
Oczywiście w tym snie to ja juz taka laska że mucha nie siada
jestem, zjadłam śniadanie, nawet Was nadrobiłam :-)
Widzę, że humorki typowo poniedziałkowe, mam nadzieję, że zaraz to się zmieni ;-)
Kasik jeśli chcesz to możesz się zaopiekować też moimi oknami![]()
Chcę jak najszybcie odwalić swoje, bo są już takie brudne, że nie da się przez nie patrzeć. W zimie nie myłam, bo chora na grypsko byłam...
.

Tak wiec powoli odgruzowuje mu ten pokoj bo inaczej sie tego nie da nazwac, bo sam nie bardzo wie jak ma sprzatac jak tam tyle nackane mebli. Pewnie dlatego ja uwielbiam puste przestrzenie 

a teraz mi oswiadczyl ze mu fugi braknie, a 2 dni temu oddalam ja do sklepu bo ponoc bylo za duzo o 2 kg a teraz mam jechac jeszcze raz bo mu braklo 

oj chyba jak sie z nim bede rozliczac to mu z jego naleznosci paliwo odlicze bo co chwila cos brakuje 

przeciez dzis nie problem oddac do sklepu jak sie wiecej wezmie, a i ja bym nie musiala jezdzic tam i z powrotem. JAk bym byla zlosliwa to bym mu jeszcze doliczyla koszty tego wypadku bo znowu mu po cos jechalam bo sobie zapomnial, ale moj M za to ze klepki zaskoczyly to by pewnie i 3 razy takie poniosl, bo w miare normalna jak to powiedzial sie zrobilam.
co do monitora oddechu-mam ten sam schiz-i zapewne zakupię, choć niektórzy twierdzą, że do d... urządzenie
więc mu poradziłam, żeby ćwiczył wyobraźnie, bo nie takie cuda zobaczy,dotkni i powącha