reklama

Lipiec 2010

dziewczyny jestem spowrotem:zawstydzona/y:
przed samy wyjsciem poszlam jeszcze siku i przy podcieraniu zobaczylam krew na papierze wiec juz calkiem serce walilo mi ze strachu jak oszalale.
dobra wiadomosc ze to zadne powazne skurcze,mialam robione ctg,szyjka trzyma mocno a zla to taka ze mam silne zapalenie pecherza,bakterie w moczu,niestety nie obedzie sie bez antybiotyku i L4.:zawstydzona/y:

ogolnie to mam juz 8 kg w plusie:zawstydzona/y:

reklama
przed samy wyjsciem poszlam jeszcze siku i przy podcieraniu zobaczylam krew na papierze wiec juz calkiem serce walilo mi ze strachu jak oszalale.
dobra wiadomosc ze to zadne powazne skurcze,mialam robione ctg,szyjka trzyma mocno a zla to taka ze mam silne zapalenie pecherza,bakterie w moczu,niestety nie obedzie sie bez antybiotyku i L4.:zawstydzona/y:

uf, kama dobrze, że to tylko zapalenie pęcherza. Zdrówka życzę!!!

Kama dobrze, że wszystko sprawdziłaś i z dzidzią jest dobrze... ale spuentowałaś świetnie swoją wypowiedź :happy2: A odpoczynek Ci się przyda ;-)

agatha to super że niedługo ukoisz swoja tęsknote:-)

ashika no własnie, nie pokazuj bo jeszcze w piórka obrośnie:-DA pan Robert hm a miało być tak pięknie, nawet śniłaś o nim:-DAle poważnie to kurde niech się poczuwa trochę a nie goni was w te i wewte, chyba to nie jego pierwsza łazienka no i tez mnie wkurza odpowiedź - nie wiem kiedy:baffled:
To kto ma wiedzieć?Prezydent Kaczyński?:dry:To teraz ty trzymaj za mnie kciuki bo robię podejście do zlewu pełnego garów:-D

supcio dawaj tą kreację weselną
tweenie no ja też się zastanawiam nad monitorem oddechu razem z nianią, ale sama nie wiem, a może masz jakiś na oku???
ashika oj z tymi fachmanami to można nerwicy się nabawić, ale nie daj się i pomysł z potrąceniem za benzynę bym wdrożyła w życiu
kama dobrze że z dzidzią wszystko dobrze, a bakterię trzeba wyleczyć i będzie git, a ta krew to może prze te bakterię, albo z odbytu jakiś żylak ci pękł
jedyneczka ja zrobiłam pranie i podejście do zlewu, bo po moim wyjeździe M zostawił zlew garów

Ja zjadłam talerz pomidorowej, ale chyba coś bym jeszcze przekąsiła - tylko co???? W ogóle jakoś tak gorąco mi się zrobiło i ciągle myślę o yuscie...

a ja się wkurzyłam, bo miałam dzisiaj podwójną wizytę i miała mi założyć plombę. Okazało się że stare rury dentystki, które siedzą już w gabinecie od 8 nie zauważyły, że tam jest syf, bo w weekend ściągano żaluzje i zakładali rolety. Nikt tego nie ogarnął i one w takich warunkach przyjmowały pacjentów !!!
Przyszła moja ambitna młoda lekarka i przeprosiła mnie, ale dla mojego zdrowia, muszę poczekać a ona poprosi sprzątaczki, żeby ogarnęły gabinet. No i nie zdążyła mi założyć plomby mam tylko fleczer. Z drugiej strony cieszę się, że podeszła profesjonalnie do sprawy.

póki co, myślę nad angel care. Sporo kosztuje, ale gdybym kupiła sam monitor oddechu i jakąś inną nianię, to by drożej wyniosło.
Ale dokładniej będę nad tym bliżej czerwca myśleć :-)

tiffi ja też myślę o angelcare ale bez niani bo nasz domek parterowy i nie mamy wielkich przestrzeni więc na pewno małą usłysze gdyby coś:-Dchoć teraz pomyslałam że hm mogę być w ogródku np i jednak mi się przyda:confused:osiwieje niedługo całkiem:-pNic dziwnego że taka nierozgarnięta jestem skoro we łbie teraz tylko wózki foteliki materacyki i inne ważne rzeczy:-D

kama dobrze że to "tylko" bakterie kochana. Antybiotyk weźmiesz i przejdzie, pewnie krew w moczu była.Ale tak czy siak odpoczywaj, ja staram się odpoczywać kiedy się da:-p

mysza lekarka faktycznie podejście ok, ale organizacja do d....py bo musisz drugi raz leźć:dry:

ja już ogarnęłam i zrobiłam obiad:-)
kama super, że z dzidzią ok, a pęcherz to taki wredny organ niestety:-(
tweenie ja też myślałam o angelcare, ale nie zjarzyłam, że one razem z nianią są:-) myślałam też o używanym, widziałam na gwarancji, ale nie wiem sama...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry