Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)

dlatego mówię że nie wiadomo bo jak znam życie z remontem też moga być przekopy
)i mówię że jak skończymy remont na początku maja to będzie dobrze a trzeba jeszcze potem posprzątać, poukładać wszystko a ja już będę klucha i upały i też nie zrobie tego hop ciup, no i przytoczyłam że mogę jak Gośka miesiąc wczesniej urodzić (odpukać) i co ja zrobie w tym bajzlu z dzieckiem ?I słuchajcie, DOTARŁO do niego
Ma dziś dzwonić;-)Więc lece zara znów lukać okna:-)i torebke sobie kupić bo mam botki szare a torebki nie mam, szkoda kama że nie mieszkasz bliżej, bym coś pozyczyła

Bardzo ładny masz pokój...a jaki to kolor farby na ścianach?? Ja też nie lubię dużo mebli, tyle, że mój pokój dzienny musi spełniać funkcje i salonu i jadalni-muszę wmieścić stól z krzesłami, ale z mebli będzie tylko stolik pod tv, komoda, i pod skosem niskie meble, tak jakby przedłużenie stolika pod tv i oczywiście kanapa i może z dwie pufy, niski stoliczek i wsio
jak na razie dla mnie najważniejsze jest zrobienie tego pokoju aby w sypialni wstawić wreszcie normalne łóżko-śpimy na rozkładanej kanapie i kręgosłupy nam wysiadają i zorganizować kącik dla maluszka