reklama

Lipiec 2010

Ello

laseczki a co to KSD?

tiffi nic dziwnego ze o 9 sie umowily male dzieci rzadko spia rano dlugo, ja niestety zaliczam sie do tych mam wczesnych bardzo dzieci synek teraz dopiero dosypia do 7 czasami 7,30 wstaje dopiero :-) a i wcale nie pomaga zmeczenie go czy poznijesze polozenie spac i tak wstanie o 7 tylko bedzie mial bardzo kiepski humor

kama ostatni beda pierwszymi :-) powodzenia

Oberwalam w nocy za swoje M nic nie wie na szczescie, gin to by mi pewnie wtlukl. Sprzatalam wczoraj przedpokoj a tam jeszcze lezy worek zaprawy bo za duzo bylo worek kleju i plytki co zostaly bo jakos panu podloga byla laskawsza i ie trzeba bylo duzo docinac to poprzesuwalam zeby i tam odkurzyc, efekt nocny harcow przedpokojowych do przewidzenia :zawstydzona/y: ale glupia baba z zaciazonym mozgiem nie pomyslala oczywiscie i zastanawiam sie czy do porodu zdaze sie nauczyc ze mi nic nei wolno a jeszcze szafy u synka poprzesuwalam w pokoju bo przeciez nie sa takie ciezkie. Dobrze ze dzis dzien zaczyna sie o 12 to leze z noga w gorze bo strajkuje mi :-(

Milego dzionka brzuchatki :-)

reklama
witam :)

lecę zaraz do gina na wizytę, znowu 2 godz w kolejce trzeba będzie poczekać, a potem jeszcze do pracodawcy l4 dostarczyć....
Znowu obudziłam się z lejącą się krwią z nosa, jak przestało poszłam na szybki prysznic i znowu zaczęło. Masakra jakaś, nigdy mi krew nie leciała z nosa, a teraz fontanna. Czy to ciążowe, czy mi płytki tak poleciały?
Bo o dziąsłach to ja już nawet nie wspomnę - tylko dotknę szczoteczką i już wiadrami można krew łapać. czasem sama z siebie zaczyna lecieć, nawet jak nic przy zębach nie robię. Też tak macie?

czy ja tutaj cos o slubie przeczytalam?!jedyneczko pochwal no sie tutaj a nie owijaj w bawelne.

dzamena ja tez czuje ze to chlopak,zobaczymy czy sie sprawdzi u mnie w pracy to nawet zaklady polecialy:)

witam :)

lecę zaraz do gina na wizytę, znowu 2 godz w kolejce trzeba będzie poczekać, a potem jeszcze do pracodawcy l4 dostarczyć....
Znowu obudziłam się z lejącą się krwią z nosa, jak przestało poszłam na szybki prysznic i znowu zaczęło. Masakra jakaś, nigdy mi krew nie leciała z nosa, a teraz fontanna. Czy to ciążowe, czy mi płytki tak poleciały?
Bo o dziąsłach to ja już nawet nie wspomnę - tylko dotknę szczoteczką i już wiadrami można krew łapać. czasem sama z siebie zaczyna lecieć, nawet jak nic przy zębach nie robię. Też tak macie?

mnie tylko dziasla krwawia przy szczotkowaniu,zapytaj dzisiaj gina,moze rzeczywiscieplytki ci tak polecialy:/

Witajcie
Ja dzisiaj na 12 zmykam do fryzjera :)
Kama to będe trzymać kciuki o 14 i żeby dzidzia pokazała czy jest chłopczykiem czy dziewczynką:)
Louise nie sprzataj tyle-trzeba się oszczędzać-wiem,że łatwo się mówi,ale ja to wprowadzam w życie :))

reklama
Witam sie i ja :happy2:
Plateczki z mleczkiew wciagnelam :-)obrazu lepiej :-D

Ashika KSD to Klub Szalonych Dziewic ..nowy serial na TVN .
Fajny :tak:

kama powodzenia dzisiaj !!!Mi tez jako sie wydaje ,ze jajeczka w brzuszku nosisz :happy2:
Daj znac jak wrocisz -koniecznie :tak:

jedyneczka co Ty tam ukrywasz :-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry