reklama

Lipiec 2010

mój M to ma taki mechanizm w głowie, że ni z tego ni z owego mu się zły humor załącza, nie wiadomo dlaczego, od tak - bez przyczyny. I dopóki samo nie przejdzie...

reklama
emih trzymam kciuki zeby juz bylo ok wreszcie z tymi chorobskami u was bo to juz przesada na wsystkich frontach cie gnebia a kysz a kysz

jedyneczka to cie facet dowartosciowal :tak: moze to glupie ale ja tez bym tak chciala :-)

tweenie agatha ma racje moj M tez docenia jak cos zrobie, bo zwykle to kanapki jadal na obiad

tiffi to lekarski dzien mialas, jutro odpoczywaj musowo starczy tego biegania

Jejciu w koncu wieczor nastal i podloga polozona i troszke posprzatalam tego gruzu i syfu, az mi sie wierzyc nie chce ze za chwile juz po wszystkim i nei bedzie tego wszechobecnego pylu. Dobra pakuje swoje zwloki do wyrka bo mam wszsytko obite a od jutra znowu mlyn.

Dobrej nocki

tiffi a domku mieszkamy i od ulicy więc muszą być dobrze wyciszone, dobrze że zwróciłaś uwagę na te bolce.Ukraść nie ma co (chyba że mnie na mięso:-D) ale zawsze człowiek się poczuje pewniej nim psiak z nami zamieszka.

agatha ja w weekend planuje mycie wewnątrz bo juz mi w moim autku niemiło:baffled:

tweenie mój M też tak ma, mogę wtedy na rękach mambe zatańczyć a on nic:-ppewnie przytuli Cię w łóżeczku i mu przejdzie;-)

Tweenie i Jedyneczka, u mnie wręcz przeciwnie, czasem ja mam zły humor i się wyżywam na nim. Mój M z tych megaoptymistów, zawsze ma w zasadzie dobry humor i raczej to on łagodzi wszystkie napięcia. Czasem ma tylko doła jak coś w pracy nie tak jak powinno, ale ostatnio było ok, więc nie narzekał.

agatha merbau fajny kolorek, patrzyłam na KSD - nudzi mnie ten serial
ashika jutro się wybiorę tylko na pocztę i do pepco, koleżanka zaproponowała spotkanie tzn. dwie koleżanki jedna w ciąży i 1,5 roczne dziecko ma a druga dwójka dzieci (1,3 i 4 m-ce) i umówiły się o 9-ej rano, dla mnie to zabójstwo
jedyneczka u nas też nie było co kraść, jedynie zwinęli aparat fotograficzny, bo my skarbów nie mamy, musieli być bardzo rozczarowani szuakli złota a u mie same koraliki i pierdółki, ale zniszczyli właśnie okna balkonowe, bo je wyłamali miały mało tych bolców, a te które teraz mamy mają więcej ich i wzięliśmy te P4 (chyba tak się to nazywało twarda pancerna szyba), ale to tylko w balkonowych

Ja zjadłam kolację i wcinam mandaryny. Dzisiaj miałam dużo wrażeń, więc chyba zasnę szybko

wróciłam i odpiszę dziś, bo jutro nie nadążę:-)

kasik fajnie że kryzys ciepłowniczy zażegnany:-)
jedyneczka no to chyba już dobitniejszego dowodu swego wciąż ogromnego powabu nie potrzebujesz:-)
tweenie ja się dzisiaj z D chwilkę widziałam, ale wystarczyło:-(oj będzie się jutro kajał, będzie chłopaczyna:-) a jak mnie już wkurzy D, to mu mówię,że poszukamy sobie nowego tatusia:-D
agatha święte słowa! nie uważam się za feministkę, ale też uważam za ważne, co by nie poluzować za bardzo, bo wychować trudno, a się łatwo może przyzwyczaić chłopię do pewnych rzeczy-trudno odzwyczaić, a i nerwy zbędne:-Da ja się zawsze dopominam(jak zapomni, co zdarza sie rzadko:-) pochwał i zachwytów nad kazdym moim dziełem kulinarnym i kazdym innym, nawet jak to tylko pomidorowa:-)

reklama
niech mnie ktoś na górę wniesie...

M podłączył nową zmywarkę, od razu wstawił zmywanie, a ja teraz czekam aż się skończy, bo muszę wyłączyć, żeby nie jęczała w nocy. A M już od dawna w łóżku chrapie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry