reklama

Lipiec 2010

reklama
Ello

My juz z synkiem w domciu i czekamy na M znowu trzeba do sklepu jechac :-( ale jutro koniec :-) nareszcie :-) az sie chyba z radosci wykapie chociaz nie lubie siedziec w wannie :-D

ewelad taki fachowiec to skarb, teraz to niektorym sie poprzewracalo w glowach albo jak ten co byl dzis u mnie to zatrzymal sie w czasie chyba :wściekła/y: az go upomnialam ze on jest u mnei a nie ja u niego.

louise witam na froncie ciezarnych :tak: i dobrze w tesco zrobilas

mruczka nikt nie ma prawa robic ci problemow kazda ciezarna jest ubezpieczona od 4 miesiaca chyba o ile dobrze pamietam, w kazdym razie przy rodzacej nikt nie ma czasu za bardzo pytac o papiery bo co zacisniesz nozki i bedziesz trzymac az dokument znajdziesz?? najwazniejszy dowod osobisty reszta to juz ich problemy ty masz ubezpieczenie z automatu :tak:

kropa501 no ja wiem na szczescie od poczatku roku nie ma legitymacji i kolejny burdel dzieki temu bo panie w rejestracjach tez sie pultaja z tym wszystkim, mogliby wreszcie elektroniczna zrobic chipowa bez koniecznosci podbijania tak jak karty do bankomatow

Melduję się dziewwczyny.
MAdzik- U mnie CRP wyższe bo niewyleczone zatoki jak się okazuje.
Moja córa kolejne 10 dni na antybiotyk- ropne zapalenie anginy. Zaraża...
U Gina ok. Tylko brzuch twardnieje za bardzo- stres... :( Mam więcej odpoczywać. Ale jak?
Nie zapominać o no-spie- 3x1 bez "dziur"...
A co do wagi nie wiele się pomyliłam dziewczynki: 69,5. Na plusie +8,5kg.

Dziękuję wszystkim za dobre słowa!

Ostatnia edycja:
emih bidulka z Ciebie:-( trzymaj się jakoś:-)
Ashika dobrze prawisz:-)
louise to ja się pochwalę, że ostatnio w carrefourze skorzystałam z kasy uprzywilejowanej, w której żeby było smieszniej było najwięcej osób-nawet nikt nie beknął, a czekałam tylko, bo miałam bojowy nastrój:-)

ja spadam do kuzynki na ploty- zawsze były okraszone dużą ilością fajek i jeszcze większą wina, ale cóż:-)

Emih a coś Ci lekarz przepisał na te zatoki?Będzie dobrze!!
Anetka smaka mi narobiłas na te plecaki ziemniaczane-chyba jutro zrobię hihi!
Atabe no może własnie masz niedobór jakiś witamin skoro nic nei bierzesz i stąd te bóle nóg.Ja to jestem zadowolona ,że biorę witaminy bo ja nie jem dużo owoców i warzyw więc chyba lepiej ,że coś biorę :)
Hihi ja znowu poleżałam godzinkę w łóżeczku-trzeba odpoczywać ile się da-teraz popijam mleko.

Witam się wiosennie!:-)

Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale nie mam siły Was dziś nadrabiać, więc nie wiem co u Was słychać.:baffled:
Ja dziś po krzywej cukrowej, OWA, i HBs. Wypiłam to paskudztwo, ale było ciężko... Później zakupki, byłam w pepco i kupiłam bodziaczek oraz turkusową czapeczkę dla dzidziolka, a dla siebie w perfumerii puder, bo dziś mi się skończył. Później w domciu jakieś pranko, powiesiłam firanki i był fachowiec od pieca. Na szczęśbie naprawił i mam już ciepłą wodę i kaloryferki.:-) Dobrze, że przyszedł od razu:-D. Dpiero w takich chwilach człowiek docenia takie drobiazgi jak ciepełko....
Dobra idę się położyć i życzę udanej reszty dnia...;-)
Może wieczór do Was zajrzę:-).

Mruczka, jak w lipcu leżałam w szpitalu to wymagali RMUA za ostatni miesiąc

louise, ja na górze jestem szczupła a od pasa w dół gorzej, gorzej zdecydowanie

ja nigdy w życiu nie miałam żadnej książeczki...

anetka
, twój obiad baaaardzo mi dzisiaj przypasował:-) chętnie coś takiego zjadłabym, ja u rodziców zjadłam kaszę i gulasz, a teraz obejrzałam Majkę i zrobiłam z Majką :-) galaretkę.

A dzisiaj obejrzę KSD i zaraz po tym zmykam do łóżka, w ogóle mam megadoła - Wy juz macie wszystko kupione dla maluchów, a ja tylko 2 bodziaki chyba.... muszę się za to zabrać

Jestem po dentku ale powiedziałam dzisiaj pani doktor żeby mi delikatnie znieczulenie dawała bo ostatnio mnie bardzo bolało:-p

kama mnie kość ogonowa też napierdziela jak długo siedzę choć długo to rzecz względna ale jak normalnie w pracy siedzieć to bym nie wydoliła:no:

dzamena czasem trzeba tych naszym M pogonić troszke, ciekawe czy to tym tekstem o "rozdwojeniu" go przekonałaś, dobre dobre:-D

aneta jako że u mnie remont przyspieszony ja już prawie wcale nie sprzatam, tylko z grubsza:-)

louise ale w tym twoim drobnym ciałku drzemią siły no no, tak zawojować z tymi kasami, ja bym nie umiała:-p:-D

mruczka ja nie mam książeczki już od dawna, tylko rmua dostaje ale na szczęście regularnie co miesiąc, a tak to na karte magnetyczną wszędzie. Nic się nie martw nawet nieubezpieczone kobiety mają prawo do opieki przed , w trakcie i poporodowej!

mysza pycha miałaś obiadek, powaga:-D

dzamena mówiłam mówilam o ślubie w maju ale to tak może;-)

atabe właśnie ja też dla spokoju zrobie badanie bo gin mi nie kazał a ja jak zombi chodzę śnięta:baffled:

ashika no to super wiadomość z tym końcem roboty, wypluskaj się za mnie bo ja uwielbiam:-)

emih zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was.

ewelad ale bym poszła na takie ploty okraszone:-D:rolleyes:

kasik dobrze że już ciepełko masz:happy2:ja też doceniam luksusik jak go zabraknie, kiedy w piecu wygaśnie:tak:

dzamena agatha macie racje i co do tego żeby orzech (dzamena) i żeby obustronnie w tym orzechu (agatha):-)oglądnełam rózne okna i zdecydowanie orzech choć w sumie to wyglądają te niektóre kolorki jak orzech ale maja różne nazwy np. jakiś timsu itp. Jak zwał tak zwał będą ciemne - ale nie z tych najciemniejszych.Różnica na dwóch oknach nie jest aż taka wielka jak myślałam między takimi a białymi a ja nie mam zamiaru się zamęczać myciem bo okna wychodzą na ruchliwą ulice. Już się przygotowałam na wojne z M że białe sam sobie będzie mył a on bez gadki że oki:baffled::-)

I jakie jaja, jakiś gostek mnie zaczepił, z kolegą szedł za mną, umawiać się będzie, to ja brzuch wywaliłam i że dziękuję ale nie a on że nie zauważył ale mu to nie przeszkadza że ja w ciąży bo strasznie mu się podobam i nawija jak najęty a ja nie mogłam uciec bo nie mam tej klamki w przednich drzwiach i muszę przez tylnie otwierać wypinając tyłek a tego nie chciałam:-pw końcu jednak wypięłam bo nie miałam innego wyjścia:dry:Opowiadam M że taki w jego wieku i trzeźwy nawet (ale może naćpany:-D a ja nie zauważyłam)a M że nieźle gościu natrętny do kobiety w ciąży się dostawiać to ja na to że może zboczony a M że możliwe:-Da miał mi odpowiedzieć baran jeden że ja urocza taka jestem:-Deh Ci faceci niedomyślni:-p

Ja miałam żurek z ziemniaczkami a zaraz popcham lazanią z biedrony, mniam:tak:

reklama
Jedyneczka, uśmiałam się z tego adoratora, kurcze, a do mnie już tak dawno się nikt nie przystawiał, nawet bez ciąży:-( Nawet taki naćpany mógłby choć troszkę pogadać, że mu się podobam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry