reklama

Lipiec 2010

reklama
Nie podbijam, bo firma jest w Łodzi i jeśli się wyśle książeczkę, to przysyłają za miesiąc...
Luise inaczej pasek wynagrodzeń.

Ostatnia edycja:
Nie podbijam, bo firma jest w Łodzi i jeśli się wyśle książeczkę, to przysyłają za miesiąc...
Luise inaczej pasek wynagrodzeń.

to paski z wynagrodzenia dostajecie z takim opóxnieniem?? To nie za bardzo moze tak być bo nie masz potwierdzenia o ubezpieczeniu i w razie czego moze byc problem!;-)

mruczka no wiesz zawsze mozesz przysłac do mnie ta ksiazeczke ,dopiero by sie zdziwili jakbym tak wpadła do tej firmy do biura po pieczatke
u mnie na obiadek dzis szczawiowa z jajeczkiem bo mi sie cos zachciało
vanilio gratuluje udanej wizyty u połoznej ale masz super z tym cc ja tez bym chciała chyba
ale tego necenia grilowego to ci nie daruje ,ja ogólnie to jestem smakosz grila poprostu uwielbiam a teraz w ciazy to juz wogóle a ta jeszcze mi tu opisuje no

witam się dziś ponownie:-)

przed chwilą wróciłam do domu-trochę posiedziałam u koleżanki, ze 3 godz:-)a teraz biorę się za obiad, żeby do 18, jak M wróci, był gotowy:-) dziś mięsko w sosie plus kluski białe do tego:-)

ale cudowna pogoda jest, tak cieplutko:-)

byłam się przejść, najadłam się wafelków, wypiłam kakao i zrobiło mi się lepiej...
zrobię sobie morfologie dla świętego spokoju, bo te bóle w nogach mnie martwią, a do tego ja nie biorę żadnych witamin....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry