Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale Ci fachowcy to mnie tez wpieniają. Często klienci przychodzili z fachowcem do salonu i mądrzyło się to to że hej bo jak ja baba mogę się znac na drzwiach
no to potem klienci żałowali że nie posłuchali mnie tylko fachowca
a ile było usmieszków ignoranckich typu co ty babo wiesz, albo wręcz nie dali mówić bo ON WIE LEPIEJ, no nic tylko opluć

on ze sie nie rozdwoi na to ja mu ze on moze i nie ale ja owszem i to za jakies 3 i pół miesiaca
A ja już po spacerku-pochodziłam po parku i posiedziałam na ławeczkach-super pogoda-słoneczko.Przyszłam to odrazu zjadłam zupkę ogórkową bo zgłodniałam hihi
Agatha ja nie pojde na wesele na całą noc tylko naparę godzin,a le sukienkę jakąś muszę mieć))
A co do tej niani z Aventu to ja nie mam pojęcia jak się sprawuje i opinii też nie czytałam -kupiłam w ciemno - mam nadzieję,że będzie ok.
Vanilka no to super ,że będzie cesarka tak jak chciałaś-zazdroszczę Ci tego grilla jak nie wiem hihi
Louise się pojawiła to odrazu większy ruch na naszym forum
Emih ale Twój wynik Crp nei jest jakiś wysoki-lekko przekroczona norma-czasami nawet podają ,ze norma jest do 10 więc głowa do góry
Kama to się cieszę ,że już lepiej się czujesz -oby tak dalej
Aisim norma glukozy po obciążeniu jest do 140 -mi tez podali te same normy ale to nie jest tak
Atabe może to jednak brak magnezu i potasu te bóle nóg-spróbuj pić soki pomidorowe i jeść bananany