reklama

Lipiec 2010

reklama
ashika he he to się pan Robert zdziwi jak nie będzie obrywał:-Dale Ci fachowcy to mnie tez wpieniają. Często klienci przychodzili z fachowcem do salonu i mądrzyło się to to że hej bo jak ja baba mogę się znac na drzwiach:baffled:no to potem klienci żałowali że nie posłuchali mnie tylko fachowca:-pa ile było usmieszków ignoranckich typu co ty babo wiesz, albo wręcz nie dali mówić bo ON WIE LEPIEJ, no nic tylko opluć:dry:

Vanilka to super że będzie cc tak jak chciałaś:-)

atabe no ja mam niby zryw w głowie na wiosne że poszłabym tu i tu zrobiła to i tamto a d...py się nie chce ruszyć i zła jestem na siebie:dry:

kama he he po remoncie też będziesz fachowcem:-D

jedyneczka wydaje mi sie ze własnie te okna od wewnatrz ładnie by wygladały jakby były własnie ciemniejsze a nie białe ,ja mam wrazenie ze by sie wszystko za bardzo zlewało.ale ten orzech mogłoby fajnie wygladac
ashika dziekuje dzis juz duzo lepiej,wczoraj wieczorem miał tylko 37i 8 stopni goraczki wiec przy jego normalnych 40 to juz super ,podejzewam ze weekend miał kryzys a teraz oby było lepiej
jedyneczka gratuluje Emi odwagi ,bardzo ładnie,pamietam jak mój Patryk sie darł na kazdej wizycie ale to akurat skutek porabanej pierwszej wizyty i pani stomatolog która podobno miała podejscie do dzieci ,w kazdym badz razie nie do mojego ,powiedziałam jej po wizycie jakim jest cudownym lekarzem i wiecej do niej nie poszlismy ale pózniej to była masakra ,i wcale sie dziecku nire dziwie
emih powodzenia na wizytach i prosze Cie przestan sie tak zadreczac ta k.....a mowa o eks oczywiscie bo jeszcze cos nie daj Boze ci sie stanie.
louise no to w koncu powróciłas na stare ,nowe smieci ,gratuluje zakonczenia remontu ,ja dzis własnie z M sie pokłuciłam bo ja rozumiem praca 6 dni w tyg dzis mu zadałam pytanie kiedy ma zamiar zaczac działac w naszym nowym mieszkaniu a wcale nie małym bo prawie 100 m i remont od podłóg po sufity a on ze sie nie rozdwoi na to ja mu ze on moze i nie ale ja owszem i to za jakies 3 i pół miesiaca wiec przykro mi ale musi zaczac bo ja nie bede chodzic w ciazy jak słonica.no tak mnie wkurzył ze nawet sie do niego nie odzywałam ale zadzwonił i stwierdził ze wejdzie w weekend i moze juz cos tam zacznie dłubac,wspólczuje mu bo wiem ze ciezko pracuje no ale sorki ja pózniej w syf z dziecmi nie wejde
dziewczynki wizytujace dzis powidzenia

A ja już po spacerku-pochodziłam po parku i posiedziałam na ławeczkach-super pogoda-słoneczko.Przyszłam to odrazu zjadłam zupkę ogórkową bo zgłodniałam hihi
Agatha ja nie pojde na wesele na całą noc tylko naparę godzin,a le sukienkę jakąś muszę mieć :)))
A co do tej niani z Aventu to ja nie mam pojęcia jak się sprawuje i opinii też nie czytałam -kupiłam w ciemno - mam nadzieję,że będzie ok.
Vanilka no to super ,że będzie cesarka tak jak chciałaś-zazdroszczę Ci tego grilla jak nie wiem hihi
Louise się pojawiła to odrazu większy ruch na naszym forum :)
Emih ale Twój wynik Crp nei jest jakiś wysoki-lekko przekroczona norma-czasami nawet podają ,ze norma jest do 10 więc głowa do góry
Kama to się cieszę ,że już lepiej się czujesz -oby tak dalej
Aisim norma glukozy po obciążeniu jest do 140 -mi tez podali te same normy ale to nie jest tak
Atabe może to jednak brak magnezu i potasu te bóle nóg-spróbuj pić soki pomidorowe i jeść bananany

madzik chyba tez robiłaś badania we Frydzie bo u nas na ślasku to chyba najbardziej znane laboratorium. Właśnie mi tez napisali ze norma to od 70-100. Bez sensu jak moze byc na czczo i po glukozie ta sama norma!!
A jak Ci wyniki wyszły!!??

Co do niani to ja polecam firme TOPCOM - sprawdzona przez kilka moich kolezanek i wszytkie zadowolone! O niani z Aventu nie wiem wiem się nie wypowidam, ale firma jest dobra wiec powinno być ok!!:-)

Vanilak - fajnie ze Twoja przyszłośc w sprawie porodu się wyjaśniła!! Ty będizesz mamą już a my tu będziemy jeszcze ocieżałe chodzić!! Ale najważniejsze że bedziesz zadowolona!

tak czytam te Wasze posty o remontach i się ciesze, że mieszkanie, które kupiliśmy jest świeżo po remoncie i nawet nie trzeba było ścian malować :) Mój M tak się rozleniwił, że nawet nie chce mu się przykleić tapety na jedną ścianę... Mamy kuchnię połączoną z pokojem i w tej części wypoczynkowej chciałabym taką ładną ozdobną tapetę na jednej ścianie powiesić, ale mój M rękami i nogami się wzbrania:cool:

ja jednak nie poszłam do weta-wyślę D:-)

Ashika można p..ca dostać z tymi fachmenami przemądzrałymi, mam alergię na pouczanie i traktowanie mnie jakbym miała pół zwoja i nic nie kumała-bo młoda i baba:-( ja mam takiego ekstra gościa-kuzynka mi poleciła, który co prawda spędza czas pod sklepem sącząc bronksa, ale dzięki temu wiadomo, gdzie go szukać:-) przychodzi zawsze punktualnie, nie komentuje głupio, jak czyści piecyk w łazience, to kilka godzin, rozkręca wszystko i sprawdza, czyści, wymienia, a po rmocnie montował mi kuchenkę(ma uprawnienia) i zlew, za taka robotę-wykonaną b.dokładnie, a trwająca kilka godzin zawsze, bierze-uwaga!!!-ok 30 zł, a jak mu daje zawsze 50, bo to śmieszna cena za tyle roboty, to nadziękować się nie może:-D
Vanilka fajnie, że po Twojej myśłi poszło:-)

ja w ramach pożytecznie spędzanego dnia zabrałam się za reorganizację w kwestii zimowych butów i kurtek-piorę, czyszczę i chowam, a wyciągnę już wiosenne, mam nadzieję, że nie przedwcześnie:-) przy okazji stwierdziłam, że jestem obuwniczym zboczeńcem (troche z racji pracy wcześniejszej dodam na usprawiedliwienie) a poza tym zaraziłam tą chorbą także D-ilość butów w moim domu jest przytłaczająca i to po pozbyciu się części:-)

reklama
ojej, mam dość umyłam okna w dużym pokoju i cały balkon, ale był syf....
jutro tylko okno w kuchni a w małym chyba nie myje bo i tak remont to sie nie opłaca

idę sobie poloeżeć i poodpoczywać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry