reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny,

Już nie wiem co czytałam, bo robiłąm to w pędzie- ale co pamiętam:
Louise: gratuluję konca remontu: to CI ulży dziewczyno!
DZamena: Gratulacje z powodu rocznicy!
Agatha- nie pomogę- nie miałam z tą dolegliwością styczności :baffled:
Kama: cieszę się zę na pęcherzu się skończyło, choć wiem że to wcale przyjemne nie jest. Dzień, dwa po antybiotyku powinnaś odczuć lekką poprawę. Zdrówka życzę!
Aisim, Maruśka- maile wysłane- jak o kimś zapomniałam- piszcie na priv.
Tiffi- powodzenia na USG!
Vanilka: tobie też zdrówka! Amol najlepiej w inhalacjach- kilkanaście kropel na wrzątek i dychaj dychaj :tak: Reszcie dziewczynek też zdrówka życzę, już nie pamiętam kto się zmaga, Ewcik? JA w konću zrobiłam CRP- wczoraj odebrałam wyniki: jednak stan zapalny (6,6) Tylko NIKT nie wie co z tym "fantem" zrobić bo trzeba byłoby przebadć mnie całą :baffled:
Jedyneczka: gratulacje dla mej imienniczki! Moja wczoraj tak samo dzielna przy pobraniu krwi- mama bardziej spanikowała i się denerwowała niż ona :cool2:

U mnie młyn. Wczoraj badania (myślicie że ktoś mnie przepuścił w laboratorium, że niby w ciąży jestem, albo że chore dziecko z gorączką i na czczo od dwóch godzin?- nawet Pani w recepcji nie zareagowała- stałam przeszło godzinę!) Dziś lekarz na 14 a 16 mój Gin :baffled: Wczoraj M miał sprawę- nie napiszę o sprawiedliwości na tym świecie (chyba że na wątku "Z" kilka słów) ale płacze od wczoraj non stop :-(

Miłego dzionka dziewczynki...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ale fajne dziś słoneczko mamy, oby zostało już z nami, i oby humorki nam poprawiło.

Ja dziś trochę popracowałam zdalnie, a zaraz na spacerek się wybieram.

Ja planuje remont pokoju dla dzidzi po świetach!! Ale mój moż jak sie zabierze za to to może w weekend majowy pomaluje!! Powoli zaczełam już wynosić i pozbywac się rzeczy z tego pokoju, który ma być małej, więc coś się juz w tej materii dzieje!!

My też sprzątamy pokoik, wynosimy rzeczy i pod malowanie się szykować będziemy.
Tylko cały czas nie wiem jakie mebelki zamówić dla Małej... eh ciężko mi idzie w ciąży podejmowanie decyzji, dobrze, że M bardziej zdecydowany, bo ja jakoś siebie nie poznaję.

witam sie i ja!
forum tetni zyciem od samego rana,same ranne ptaszki czy co;-)
ja pospalam dzisiaj do 10 i dalej bym spala ale tato wygonil mnie z betow:tak:

louise gratulacje skonczonego remontu:tak:nie ma jak to na swoim.
sukieneczka sliczna,moje cycuszkowe walory nie pozwolilyby na jej zalozenie:baffled:

wszystkim rozpoczynajacym remonciki duzo sily,wytrwalosci i pamietajcie ze ciezarne to zawsze maja racje i zero kompromisow:-Dmy mimo iz mamy trzeci pokoik narazie nie bedziemy z nim nic robic,zostawimy go w takim stanie jakim jest,bo bobo i tak na poczatku bedzie z nami w sypialni sobie spal;-)

emih fajnie ze jestes:tak:nie fajnie ze znowu sie meczycie z tymi paskudnymi chorubskami i cala reszta:no:

Witam dziewczyny
lLouise gratuluje skończonego remontu
My po swietach bedziemy malować ściane w naszym i córki pokoju a to raptem są prawie trzy ściany bo reszta drewniana albo okna. Jutro rodzice wracają i okaże się w końcu czy będzie ta dobudówka czy nie.
Słoneczko za oknem i za chwilke wyjdziemy z córcią na spacer. Ja też mam z kurtką wiosenną bo się nie zapinam a szkoda mi kasy na nową chyba że znajde coś taniego. Ja też mam w maju ślub kuzynki pod koniec miesiąca i zobaczymy jak się bedę czuła, bo to aż 700 km ode mnie, ale bysmy jechali pociągiem bo wygodniej niż samochodem

Emih - dzieki za maila!! Bedzie lektura na bezsenne noce!! A ostnio spię coraz mniej. o 4:00 sie budzę i po spaniu!
Kurczę mam nadzieję że ten koszmar u Ciebie się niedługgo zakończy i odetchniecie z M z wielką ulgą!!

Kama - a jak Ty się czujesz??

asim czuje sie lepiej,nie wiem tylko czy to ten antybiotyk zaczal tak szybko dzialac,czy to moja podswiadomosc, ze z dzidzia wszystko w porzadku.Poleguje sobie na kanapie i wygrzewam sie pod kocykiem,pije duzo a jeszcze wiecej sikam.mam nadzieje ze do slubu sie wylecze:)

kama szybkiego powrotu do zdrowia!!!

od wczoraj strasznie bolą mnie nogi...nigdy czegoś takiego nie miałam- czy też tak macie? można coś na to poradzić?

Nadrobiłam brzuszki to teraz tu nie nadążam:-D

louise jak to o robić na weselu, jeść jeść i jeszcze raz jeść:-Dto ty się chyba nie możesz doczekać lanego poniedziałku:-pa na zusie nie rozeznam się ni w ząb, mnie płaci już regularnie bardzo ale nie umiem się doliczyć bo za każde 3 tygodniowe L4 płaci i już się zamotałam co za które:baffled:z farba tak bywa że zupełnie inaczej na ścianie, nie powinien M mieć do Ciebie "ale". A ktoś z rodziny nie malnie?
Jakby chodziło o płytki to kicha ale farba?:-pużyj swoich nowych wdzięków na M:-);-)

mysza ty masz fajniej bo dentyste na 13 a ja na 15tą dopiero czyli 2 godziny dłużej będę pos....na:-p

agatha ciekawe przed czym się chowałyśmy hm, no ja mozliwe że przed dentystą:-Dbombka, akurat, widziałam zdjęcia he he, nie ściemnisz już;-)

emih oby szybciutko u lekarzy dzis zeszło i samych dobrych wieści bo to już za dużo na Ciebie się skrupia naraz:dry:a kysz a kysz choróbska i "pewne panie" :-p

gregorka a cosik masz już upatrzone?

gaja to daleko bardzo, chyba pociąg lepszy faktycznie bo wstaniesz poruszasz się, położyć mozna jakby było miejsce a autem chyba bym się bała po tym jak M eks urodziła po takiej podróży ok.3 tyg. przed terminem bo to jednak wydaje mi się duże obciążenie na szyjkę tyle czasu siedząc.Ja bym teraz chętnie poszła na weselicho, z dobrym jedzeniem oczywiście:-Dbo zawsze tylko pije i hulam to teraz bym miała okazje pojeść:-)

Laseczki mam pytanko odnosnie okien bo wymieniamy, może macie jakieś rady?na pewno chce plastiki tylko nie wiem czy drewnopodobne z zewnątrz tylko (przy ulicy muszę mieć ciemne)czy w środku np. też, czy na kluczyk np. no na co po prostu zwracać uwagę:tak:

reklama
kama szybkiego powrotu do zdrowia!!!

od wczoraj strasznie bolą mnie nogi...nigdy czegoś takiego nie miałam- czy też tak macie? można coś na to poradzić?

mnie bardzo bolą biodra i mięśnie wzdłuż piszczeli - to nie skurcze, bo nie mam, a poza tym, od kilku tyg biorę Mg. Jutro mam wizytę, jak nie zapomnę, to zaputam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry