Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ze sprzataniem w nowym masz calkowita racje :-) az mnie roznosi. wiec mopy i scierki w dlon i do roboty 

tweenie ja wlasnie dostalam kase z ZUSu za luty dopiero. od 8 lutego mi wyplacili tylko do konca miesiaca (lutego). wyplacili 18 a a powinni do 11-za poprawke w dacie w zwolnieniu (mialam z bledem ale im przywiozlam osobiscie wiec trwalo to 2 dni wszystko-bo oni mi poleconym przyslali do poprawki) policzyli sobie 7 dni. opozniaja jak moga wiec sie nie denerwuj. najlepiej tam jedz i zapytaj-wszystko Ci powiedza. mi powiedziala szczegoly nawet, l;acznie z tym ze juz nastepne zwolnienie wplynelo-wiec mogli mi juz od razu z wyrownanieniem wyplacic-ale po co. dali grosze nie za ccaly miesiac i zadowoleni. wyszlo mi nadspodziewanie malo
a kolorami się nie przejmuj. Obierz moją taktykę. Powiedz, że jest ok, a dopiero za miesiąc krzyknij, że jednak trzeba przemalować. Działa, sprawdzone. Mój M robi to dla świętego spokoju :-)
Niestety M pracuje 2 na 2, więc też się trochę ciągnie...
Kciukasy zaciśnięte.